saund flat sc82 amfi

• Konbuyu başlatan sekooo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 3K

sekooo

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
a1000tr
arkadaşlar bu amfi nasıl 8 kanellı saund amfi nasıl şişme yaparmı 4 kolon var bıraz bilgisiyada kullanan varsa

Cevap: saund flat sc82 amfi

2000 yılında 3 anfi değiştirdikten sonra SAUND SC82 Flat yatık anfi aldım. Tam 10 yıldır kullandım hiç bir şekilde şişme, tiz kesilmesi , bas kesilmesi v.s. olmadı. Hiç bir düğünümde beni yarıda bırakmadı. Hala evimde yedek anfi olarak saklıyorum. 2010 yılında Servo Fantasy 2000 wattlık seriden aldım ondanda çok memnunum. Diyeceğim kardeş parası ucuz ise hiç düşünmeden al. Fiyatı yüksekse almanı tavsiye etmem. Çünkü cihaz 500 watt. Bu devirde artık kalite konuşuyor. Saygı ve selamlarımla...

4 tane 500 watlık hoperlorleri kaldıracak delay reverp derinlik ekosu olan saglam yarıda bırakmayan şişmeyen 4 yada 5 saat durmadan 2 cihaz kaldıracak amfi tavsiyeniz nedir

bana kalirsa mikser alta power derim ama sen kup anfi diyosan servo startech yada atak bunlari arastir

acık havada bır kac gez flat kurduk 500 wat ama wat yanı gerçek wat cıkısı saglamdır eskı saundların şimdiki cıhazlar cogu yuksek woltacla cıkısı yuklelyroyor ayrıca saund craft sıpırıt modelelrırı var onalrdan bulursan al daha ıyıdır