şebnem ferah ın synthesizer atl yapıları yardım.

deepmetal

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
yamaha mm6 synthesizer
arkadaşlar forumda şebnem ferah ın altyapılarını synthesizer lar için olanından bulamadım.bende yamaha mm6 var ve buna flash dan altyapı atıp çalmak istiyorum üstüne.şimdiden çok çok teşekkür ederim herkese.

Yani Şebnem Ferah Midileri mi arıyorsunuz?

hocam ilginiz için saolun.bu midilerde ki sadece bu piano tonunu istiyorum bu effeck i.davul ve gitarları istemiyorum.grupla çalacağım için sadece bu allteki piano tonunu istiyorum.derdimi anlattım inş.çok saolun bu ilginiz için.

hocam sizin mm6 da varmı bilmiyorum ama kanalları org üzerinden kapatabilirsiniz, bu konuda yamaha üstadlarımız yardımcı olacaktır elinizdeki midileri klavyeniz üzerinde düzenleyip istediğiniz kanalları bırakabilirsiniz. Dediğiniz gibi sadece piyano kanalı kalabilir diğer perküsyon ve ritm kanallarını kaldırabilirsiniz.

evet hocam bende yamaha mm6 var.ve cidden bu markanın bu model hakkında bilgisi olan üstadların buraya bişeler yazmasını rica ediyorum.gerçekten bu konuda kafayı sıyırmak üzereyim.keşke gitar çalabildiğim gibi bu aleti de çalsam bu istediklerimi yapabilsem.saolun ilginiz için hocam