ses kartı öneri ?

İyiki Doğdunuz :)

abtmusic

TM 2014 Demo Yarışması Üçüncüsü
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.abtmusic.org
Enst.
Yamaha
Merhaba saygı değer hocalarım kendimce vokal ses kaydı yapıyorum behringer 802 mixer behringer c1 mikrofon ve behringer uca 200 ses kartım var bazende org'umu mixere takıp ses kaydıda yapmaktayım sizlerden rica uca 200 bu iş için yeterli benim aklımda 3 adet ses kartı var harici dipse olmayan ve kaliteli olarak kayıt yapabileceğim 3 ses kartıında 1 tanesini seçmem konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum

1.m-audio firewire audiophile
2.M-Audio MobilePre Usb
3.Behringer F-CONTROL FCA 202 Firewire

bu konu ile ilgili beni aydınlatacak yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Cevap: ses kartı öneri ?

Valla bende ariyorum ses karti bugunlerde Emu ya yoneldim ustunde effect islemcisi var kartin o hosuma gitti bilmem bir bak istersen e-mu modellerine asio2 driverlarida var low latency ozellikli fiyatlarida makul orta sinif bi kart....
Bana low latency ozelligi lazim midi uzeri ses gecikmesini 2ms a felan indirmeye calisiyorum....

elimde presonus firepod fp10 ses kartı var evde hobi amaçlı kullanıldı 8 giriş 8 çıkış..orjinal ambalajı ve bundle dvd leri ile..sıfır ayarında...pc ye bağlamadan preamp olarak kullanılma özelliği var..satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz pm atabilirsiniz.. kartı buradan inceleyebilirsiniz..

PreSonus

elimde presonus firepod fp10 ses kartı var evde hobi amaçlı kullanıldı 8 giriş 8 çıkış..orjinal ambalajı ve bundle dvd leri ile..sıfır ayarında...pc ye bağlamadan preamp olarak kullanılma özelliği var..satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz pm atabilirsiniz.. kartı buradan inceleyebilirsiniz..

PreSonus

merhaba üstad bu ses kartı çok professional galiba ne kadar girişi var öyle fiyat ne istersin

merhaba üstad bu ses kartı çok professional galiba ne kadar girişi var öyle fiyat ne istersin

8 kanal hücum kayıt yapılabiliyor..her girişi kulaklıkla ayrı ayrı kayıt yapan enstrumana verebiliyorsunuz ..0 latency..500 tl ye bırakırım en son..isteyene gittigidiyordan satış açabilirim ama fiyat 550 olur malum yüzde 10 gg alıyor..

Firepod iyidir sanirim FireWire gerek kullanmak icin bilgisayarda latency yi sifirlamak malesef imkansiz endustri standarti iyi bi sistemde 3 ms latency vuran karta zero latency deniyor....
Hayirli satislar...
Bu arada Ben emu 0404 pcie alacam galiba Tabiki mucize bi kart degil AMA pcie olusu ve
Arkasinda creative olusu iyi bence m-audio driverlarindan cok yakiniyor herkes aklinizda olsun...
Suan en iyi data transfer hizi sirasiyla pcie,pci,USB,FireWire ....

iyi kart,
@doni nin satışa sunduğu kartı değerlendirmenizde fayda var arkadaşlar...
Ch.

arkadaşlar o kadar yüksek bir modele ihtiyacım var belirtmiş olduğum 3 model arasında bir karar veremedim bu yönde yardımcı olabilirseniz memnun olurum.