- Enst.
- Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Arkadaşlar,abiler merhabalar sizlerden çok önemli ve acil bir konuda hakkında yardım istiyorum.
odama home stüdyo kurdum ekipmanlarım var ve sorunum şudur.
ses kartını direk pc ve enstürmana bağlayınca kayıt alıyorum onda sıkıntı yok yaptık ayarları ama ben bazen hücüm kayıtlarda mixseri kullanmam gerek 3 klavye 2 mikrofon gibi araya mixseri sokunca program kapalıyapken ses geliyor bağlantılarım yine doğru ama program yani cubasse açılınca ses gidiyor ve normal ayarlı yıncada yapses gelmiyor kayıt alamıyorum ve referanslarada ses gelmiyor mixser için doğru ayarlar nerededir ne yapmak lazım bağlantılarımıda söyliyim size
yamaha mgx12xu mixsere stereo out dan ur44 ses kartının inputuna girdim
ses kartınında output girişinden referanslara yolladım krk rokkit 6
şimdidedn yardımlar için teşekkür ederim.
odama home stüdyo kurdum ekipmanlarım var ve sorunum şudur.
ses kartını direk pc ve enstürmana bağlayınca kayıt alıyorum onda sıkıntı yok yaptık ayarları ama ben bazen hücüm kayıtlarda mixseri kullanmam gerek 3 klavye 2 mikrofon gibi araya mixseri sokunca program kapalıyapken ses geliyor bağlantılarım yine doğru ama program yani cubasse açılınca ses gidiyor ve normal ayarlı yıncada yapses gelmiyor kayıt alamıyorum ve referanslarada ses gelmiyor mixser için doğru ayarlar nerededir ne yapmak lazım bağlantılarımıda söyliyim size
yamaha mgx12xu mixsere stereo out dan ur44 ses kartının inputuna girdim
ses kartınında output girişinden referanslara yolladım krk rokkit 6
şimdidedn yardımlar için teşekkür ederim.