Nejat Levent MERHUM ( Allah Rahmet eylesin) 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 Nis 2005 Mesajlar 1 Tepkime puanı 9 Puanları 0 2 Mar 2010 #1 Ses nasıl eğitilir? Ses nasıl eğitilir? - UZMAN TV
Nejat Levent MERHUM ( Allah Rahmet eylesin) 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 Nis 2005 Mesajlar 1 Tepkime puanı 9 Puanları 0 2 Mar 2010 #2 İyi şarkı söylemek için şan eğitimi şart mı? İyi şarkı söylemek için şan eğitimi şart mı? - UZMAN TV
Nejat Levent MERHUM ( Allah Rahmet eylesin) 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 Nis 2005 Mesajlar 1 Tepkime puanı 9 Puanları 0 2 Mar 2010 #3 Sesi kötü olan biri eğitimle sesini güzelleştirebilir mi? Sesi kötü olan biri eğitimle sesini güzelleştirebilir mi? - UZMAN TV
Sesi kötü olan biri eğitimle sesini güzelleştirebilir mi? Sesi kötü olan biri eğitimle sesini güzelleştirebilir mi? - UZMAN TV
Nejat Levent MERHUM ( Allah Rahmet eylesin) 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 Nis 2005 Mesajlar 1 Tepkime puanı 9 Puanları 0 2 Mar 2010 #4 Şarkı söylemek için nota bilmek şart mı? Şarkı söylemek için nota bilmek şart mı? - UZMAN TV
Nejat Levent MERHUM ( Allah Rahmet eylesin) 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 Nis 2005 Mesajlar 1 Tepkime puanı 9 Puanları 0 2 Mar 2010 #5 Ses eğitimi için ne kadar süre gerekir? Ses eğitimi için ne kadar süre gerekir? - UZMAN TV
Nejat Levent MERHUM ( Allah Rahmet eylesin) 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 Nis 2005 Mesajlar 1 Tepkime puanı 9 Puanları 0 2 Mar 2010 #6 Şarkı söylemek isteyen kişide "kulak yoksa" bunun eğitimi mümkün mü? Şarkı söylemek isteyen kişide "kulak yoksa" bunun eğitimi mümkün mü? - UZMAN TV
Şarkı söylemek isteyen kişide "kulak yoksa" bunun eğitimi mümkün mü? Şarkı söylemek isteyen kişide "kulak yoksa" bunun eğitimi mümkün mü? - UZMAN TV
Nejat Levent MERHUM ( Allah Rahmet eylesin) 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 Nis 2005 Mesajlar 1 Tepkime puanı 9 Puanları 0 2 Mar 2010 #7 Sesini eğitmek isteyenler nerelerde eğitim alabilir? Sesini eğitmek isteyenler nerelerde eğitim alabilir? - UZMAN TV
Sesini eğitmek isteyenler nerelerde eğitim alabilir? Sesini eğitmek isteyenler nerelerde eğitim alabilir? - UZMAN TV
Nejat Levent MERHUM ( Allah Rahmet eylesin) 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 Nis 2005 Mesajlar 1 Tepkime puanı 9 Puanları 0 2 Mar 2010 #8 İyi şarkı söyleyen ile kötü şarkı söyleyen arasında ne gibi farklar vardır? İyi şarkı söyleyen ile kötü şarkı söyleyen arasında ne gibi farklar vardır? - UZMAN TV
İyi şarkı söyleyen ile kötü şarkı söyleyen arasında ne gibi farklar vardır? İyi şarkı söyleyen ile kötü şarkı söyleyen arasında ne gibi farklar vardır? - UZMAN TV