• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

SES Volume AYARLARI

aslanim

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Arkadaslar STS 1, 2, 3, ve 4 ün Ses ayarlarini hep ayni tutmak istiorum. su an ses ayarlari degisik.
Mesele STS 1 de saz kullaniyorum volume sesi 127 de ve STS 4 de Yayli kullaniyorum onun Ses Ayarlari 60 de ama ben hepsini ayni yüksekte tutmak istiorum nasil ayarliyabilirim???

Tskler

Cevap: SES Volume AYARLARI

yardim edebilecek kimse yokmu arkadaslar tüm enstrümanlari ayni ses yükseklikte ayarlamak istiorum cünki simdi mesele sts 2 deki ses cok yüksek oluyor ama sts1 deki ses de cok az cikiyor

Tskler

yardim edebilecek kimse yokmu arkadaslar tüm enstrümanlari ayni ses yükseklikte ayarlamak istiorum cünki simdi mesele sts 2 deki ses cok yüksek oluyor ama sts1 deki ses de cok az cikiyor

Tskler

kulağına göre sesin volumünü ayarlayıp sağ üst tırnaktaktan write sts istediğini sec 1,2,3,4
bu kadar.

tsk ederim öncelikle yazdigin icin. bunun baska bi yolu yokmu cünki okadar ritim var ve bütün sesler hepsi yükses ses ayarinda. simdi hepsini teker teker ayarlamasi cok zaman alir ve ugrastirir. belki daha kolay yolu vardir

Tskler