sıfır pa800 takaslı or700v2

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 3K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
üstatlarım aslında satılacak bir klavye değil ama yeni bir salonla anlaştım sahnede illaki pa800 gerekiyor salonun yeni sistemi sert ritimler arıo.en uygun klavyenin ise 800 olduğuna karar verdim.saten or700 ün saundunu ritimlerini ve batı yönlü iyi bir klavye olduğunu anlatmaya gerek yok.klavye temizdir konya şan müzik faturalıdır ve yaklaşık olarak 15 ay garantisi var.2.el pa800 düşünmüorum sıfır düşünüorum çünkü bu zamana kadar hiçbirşeyi 2.el almadım.ilgilenen müzik marketler ile irtibata geçebiliriz,bir kusurum olduysa özürdilerim,saygılar...05548408078 grup_seydisehir@hotmail.com

Cevap: sıfır pa800 takaslı or700v2

Hayırlı satışlar. Umarım isteğini gerçekleştirirsin. Kolay gelsin.

teşekkür ederim ruhi hocam...

hayırlı satışlarınız olsun sadece takasa açıksın heralde satmayı düşünmüyon...

takassız da verebilirim.kadınhanındasınız herhalde.bende yüksekokulu orada bitirdim.özelden pm gönderebiliriz,teşekkürler...

yok hocam şimdilik alamiyacam maddiyatda sıkınta var ayrıca ben zaten seni tanıyorumda sen beni pek çıkaramadın...

canın sağolsun kardeş.görsem bende seni bilirim orada çevrem çoktur.işin içine müzik girdimi kesinlikle bi görüşmüşlüğümüz tanışmışlığımız vardır...

var zaten kardeşim burdan slmlar saygılar...

hocam merak ettim fiyata ne diyosunuz ?

mrb. şu an sitede görünüyosunuz gerçi geç oldu ama eğer müsaitseniz arayım bi görüşelim...