• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

SIVAS KATLIAMI (uNuTtURMAYACAĞIZ

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Sıvas katlıamının ardından 20 yıl geçti Sivas madımak otelde 33 aydın genc diri diri yakmışlardı 1gün kaldı suçlular bulunamazsa dava zaman aşımına uğrayarak dùşecek suçlular bulunamdı koskoca devletimiz ne katliama ne engel olabildi nede suçluları bulabildi suçluların avukatları 1partide milletl vekilligi yapıyor..UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: SIVAS KATLIAMI (uNuTtURMAYACAĞIZ

Desteklerınızı beklıyorum katlıamı yapanlardan bıtanesı emnıyet mudurlugunun yanındakı apartmanda 20 yıl yasamıs

ali arkadasim guzel bir konu acmissin,bu konuda yazilacak o kadar seyler varki,kim veya kimler oldugunu sokaktaki cocuklar bile biliyorda neyse,aramizda bulunan diger uyeleride dusunerek yazmiyorum.son sozum TURKIYE TURKLERINDIR,TARIHIMIZ BOYUNCA CAPULCULARIN OYUNLARIYLA YIKILMADIK YIKILMAYIZDA....BUNU BOYLE BILINECEK.....

1 yıldır gözaltında bulunan gazetecilerin Sivas Katliamının davasından bir gün önce tahliye edilme zamanlaması beni düşündürüyor.Adalet birileri istediği zaman yerini buluyor, birileri istemezse yerini bulmuyor.İnsanları diri diri yakmak hiçbir dinde yer bulmaz ama 33 kişiyi diri diri yakanlar bakalım ahirette bunun hesabını Allah'a nasıl verecekler...

Malesef sayısız katliyamlar var sanıkları belli olmayan, kimler tarafından yapıldığı bilinmeyen, sayısız kişiler var hiç çalışmadan varlıkları dudak uçurtan, sayısız aç kalanlar var, canla başla kelle koltukta azrail ile mücadele verircesine tehlikeli işlerde çalışıp ta ailesine ekmek götürmekte güçsüz kalan. Sayısız katiller var çok yakınlarımızda ve her an bize tehditler savurup yakalanamayan. Bunların hepsi bizim ülkemizde yaşanmakta. Yazılacak çok şey var ama siyaset koktuğu için yazmayayım. Çünkü siyaseti biz beceremeyiz, yalan, dolan, talan bizim işimiz olamaz. Dilerim Rabbimden hak eden hakettiği cezayı bir gün bulsun. Saygılarımla,

Sıvas katlıamının ardından 20 yıl geçti Sivas madımak otelde 33 aydın genc diri diri yakmışlardı 1gün kaldı suçlular bulunamazsa dava zaman aşımına uğrayarak dùşecek suçlular bulunamdı koskoca devletimiz ne katliama ne engel olabildi nede suçluları bulabildi suçluların avukatları 1partide milletl vekilligi yapıyor..UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ...
sevgili ali bu suc bu hukumetin degil malesef simdiye kadar okadar hukumet degisdi olay yasanali 20 yil oldu insallah her suclu yakalanir cezasini ceker bu babamda bende olsam allahin verdigi cani ancak allah alir ama malesef vatan cehaletden gecilmiyor zaten bizi birbirimize dusuren bu ncehaletimiz degilmiki yoksa bu halde olurmydu bu vatan alllah sonumuzu hayir etsin

sevgili ali bu suc bu hukumetin degil malesef simdiye kadar okadar hukumet degisdi olay yasanali 20 yil oldu insallah her suclu yakalanir cezasini ceker bu babamda bende olsam allahin verdigi cani ancak allah alir ama malesef vatan cehaletden gecilmiyor zaten bizi birbirimize dusuren bu ncehaletimiz degilmiki yoksa bu halde olurmydu bu vatan alllah sonumuzu hayir etsin

Valla sevgili dostum, bu millete artık Allah' ın bile acıyacağını sanmıyorum... Çünkü Allah akıl, fikir vermiş insanlara kullansınlar diye... Bu yüzden ben sonumuzu hiç iyi görmüyorum. Umarım yanılırım. Gerçekten yanılmayı çok isterim... Ölenin öldüğü, sövenin sövdüğü, çalanın çarptığı, soyanın soyduğu, satanın da sattığı yanına kar kalan bir ülkede yaşıyoruz.

gercektende yazilicak cok sey var yorumlariniz icin tesekkur ediyorum

şu konuya yorum yapan kişi şu ana kadar iki elin parmak sayısını geçmiyor; piyanist ali mesela oyun havası veya başka bir şey paylaşsaydın şu anda yorum sayısı en az yirmiyi geçerdi.

Bu konuda söylenecek o kadar çok şey var ki.Ancak herkes mevcut ön yargılarını bir tarafa bırakarak akıl ve bilim süzgecinden geçirilmiş evrensel ilkelere göre hareket etmeli.cehalet her şeyin anası.bir insan cahil oldu mu dinini de sağlıklı yaşayamaz,hakkını da aramayı beceremez,haksızlıklara da karşı duramaz,vatanına da sahip çıkamaz,önüne konulanla yetinmeye alıştırılır,(imzamda da bunu vurguluyorum zaten)bizler her konuda bilgili olmalıyız.Dünya kaynakları giderek tükeniyor.dünyayı ve dünya ülkelerini her türlü yöneten küresel sermaye patronlarının planlarına karşı durabilmenin yollarını bilmeliyiz.Bakın bu gün dini kişisel çıkarları için kullananlar eleştirdiğin zaman dinsizlikle,ulusal değerleri savunduğun zaman sağcılıkla,solculukla vs suçlanırsınız bu ayrımcılıkları körükleyen kimdir.işte bu güç.Bunlar karşılarında asla bilinçli toplum istemezler halkın bu yönde düşünmesini engellemek için medyayı kullanırlar.tv programlarına bakın millet dizi manyağı oldu şovlar,yarışmalar,diziler,magazinler,sporlar vs vs ve kendi çıkarlarına hizmet edecek iktidarları iş başına getirirler ve insanların bu iktidarları desteklemesi için her türlü hileye baş vururlar.bu küresel finans patronları her ülkede her türlü siyasi şekillendirmeyi yapacak güçtedir.eğer yola getiremedikleri bir lider olursa devirirler,gazeteci olursa öldürürler vs vs bu gün çevre ülkelerde ve ülkemizde yaşananlara bakarsak bunu hemen görebiliriz.aslında daha ayrıntılı söyleyebileceğim o kadar çok şey var ki.Bizim yapmamız gereken siyasal ve ekonomik olayları din ekseninde değerlendirmeyelim,tarihsel süreci iyi analiz ederek ülkemiz için en doğru olan şeylerin etrafında birleşelim.ve mutlaka çevremize karşı bana neci olmayalım duyarlı olalım doğruları paylaşalım,insanları uyaralım.Ülkemizin aydınlığa çıkmasının tek yolu sağlıklı düşünen ülkesinin değerlerine sahip çıkan vatandaşların sayısının artmasından geçmekte.Selamlar