• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

şuur mikrofonda iyi marka

klavye 10

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KLAVYE
arkadaşlar şuur mikrofon hangi markalar iyidir tabii birazda ekonomik olursa iyi olur

Cevap: şuur mikrofonda iyi marka

benim anladığım iyi bi mikrofon soruyosunuz heralde:) suur iyi marka ama model de fark eder sm 58 altın gibi mik bence ,ama 2. elleri bile para ben sana benim kullandığım ceffe marka mikrofon tavsiye ederim fiyatşlarıda 85 90 tl idi en son ist. da daha ucuz olsun dersen dopler mikrofonda olabilir tabi ki hepsi parayla alakalı.

Sanırım şuur demekler Shure mikrofonu kastediyorsunuz..Shure mikrofon zaten bir markanın adıdır..Shure sm58-57 gibi..Beyerdynamic benimde tercih ettiğim bir markadır..Ucuz olaral Carol mikrofonlar var işinizi görür deneyinde alın...Kolay gelsin...

bir microfon markası çıkarsak şuur diye tutarmı turar :)

benim bir mikrofona ihtiyacım var şuur mikrofonun pahalı olduğunu biliyorum pek markalarıda tanımadığım için bilgi almak istedim herkeze tşk ler

şiddetle 565 tavsiye ederim ama orjinal olması şartı ile eğer tiz ağırlıklı istiyorsanız sm58 güzeldir...

Konuyu acan arkadaşımın affına sıgınarak bir anıyı anlatmak istiyorum . Bir düğünde bizle beraber program yapmaya düğün sahibi tarafından getirilen klarnetci arkadasın sound sırasında ki lafını hala unutamam ..

Klarnetci : bana ayarlayacan mikrofon şuurlu olsun , şuurlu değilse çalmam.
Ben : abi sana sm 58 ayarladım bir ton cekelim cok begeneceksin
Klarnetci : şuursuzsa hiç uğraşma ...

şuursuzsa uğraşma:)değişik bir cevap:)