sx 3000 aranıyor....

• Konbuyu başlatan comx06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

comx06

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron xd9
1800 verebileceği ketron sx 3000 arıyorum...ankara veya ptt ile kapıda ödemeli gönderebilecek.....

Cevap: sx 3000 aranıyor....

Merhaba...

Söylediğiniz fiyata SX3000 var ise ben iki tane alayım :)

İşin şakası ; 1.800 TL'ye kimse SX3000 ini satmaz hocam ; PA80 lere dahi 3.000 TL isteyenler var ; bilginize...

İyi günler dilerim...

Moderatör tarafında düzenlendi:

sx3000 1800 ederse xdp 800 lira edebilir ancak

sizce ne eder çok bilen arkadaşlar.....

sizce ne eder çok bilen arkadaşlar.....

çok bilmeyen arkadaşım sitemizdeki sx3000 kullanıcıları aletinin değerini bilen kişilerdir.kimsede aletini ölü fiyatına vermez.sen yanlış yerde arıyorsun...

herhalgi bir terbiyesizlik yapılmış deil...> yada siz yalnış yere cvp yazdınız eyeof.79... konuyu keşke sen iyice okusaydın bir fiat yazardın buraya...sizce ne ederi yazmıştım anlayamamıssın...ben kafama göre yazmadım, sahibinden.com da bu klavyelere 1900, 2000 arası isteyen var bakın öle yorum yapın, ben intrnt e göre yazdım...ayretten bu alete kötü felan demiyorum ki..! nasıl okuyup nasıl alakasız cvplar yazıyosunuz direk kavgacı sekilde anlamıyorum... zaten anlamış olsanız anlayabilseniz bu konunun başlığı sx 3000 arıyorum...

arkadasım ben daha 2 ay önce sahibinden com'dan ketron sx3000 aldım 2500 liraya.sahibinden com sitesinde 2350 liradan aşağıya ketron sx3000 yok.piyasada bulunmuyor değil.temizliğine göre 2000-2750 lira arasında alıcı buluyor.aşağıda ketron sx3000 ilanları mevcut

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=sx3000

.
Değerli arkadaşlar,
Öncelikle konu sahibine seslenmek istiyorum. Almak istediğiniz klavyenin fiyatı konusunda araştırma yapıp bir öneri şeklinde alıcı olduğunuzu belirten mesajla konu açmalıydınız.
Örneğin Ketron sx3000 fiyatları 2000 ile 2700 arasında değişiyor ancak ben 1800 verebilirim. diye daha uygun cümle kurabilirdiniz.
Konuya cevap yazan arkadaşlarımızın da daha dikkatli ve polemik oluşturacak kırıcı cümleler kullanmaya özen göstermeli.
Lütfen biraz daha dikkatli ve özenli yazmaya gayret edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...