sx 3000 batı ritmleri nasıldır?

savselsem

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Tyros 5
Ketron sx3000 cihazı ilgimi çekmekte, forumlarda ve netteki videolarda türk ritm ve seslerini dinledim - ev kullanıcısı olduğumdan türk ses ve ritmleri yanında batı sound ve ritmleri de yoğun kullanıyorum - batı ritmleri nasıldır ketron sx3000 de ? Cihazda yüklü kaç tane batı ritmi vardır ?

Cihazı kullananlar biraz anlatabilirse aydınlanırım- peşinen teşekkürler

ayrıca bir önceki cihazım yamaha a1000 tr idi- ketron sx3000e geçersem sizce
daha bir üst modele geçmiş olur muyum?

Saygılarımla.....

Cevap: sx 3000 batı ritmleri nasıldır?

Ketron sx3000 batı ritimleri süper ve real drum kitler kullanılmıştır. Baterisi gerçek ile birebir aynı tadı verir. Ben korg pa3x kullanıyorum fakat sx3000 batı olarak korg pa3xden daha gerçekci sesleri var hele davullar müthiş.

210 adet batı ritim var ve canlı bateri ile yapılmıştır ayrıca akompanyalarda da gerçekçi gitarlar ritimlerin neredeyse hepsini kullanılabilir hale getiriyor ve bu çok önemli nice batı özellikleri iyi olan orglar var ama kullanmaya gelince tıss.:D

islam ve Ümit abi sizlere mesaj attım konuyla bir ilgilenirmisiniz

değerli cevaplarınız için çok teşekkürler.....

merhaba... Yamaha A1000'den Ketron'a terfi edince, kendinizi Murat 124'ten inip Ferrari'ye binmiş gibi hissedeceksiniz..!! saygılar..

sanrım bu sorunla ilgili bana yardımıcı olamayacaksınız

Yamaha A1000'den sonra SX3000'nin özellikle davullar,batı ritmleri çok güzel gelecektir. Yinede imkanınız aklınızda başka cihaz varsa her ikisinide canlı dinlemenizi ve bütçenize göre karar vermenizi tavsiye ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çok teşekkürler Gonzales bilgilendirmen için, diğer arkadaşlara da teşekkürler, yamaha 1000 tr 2 sene kullandım, ancak sıkıldım sattım, yılbaşına doğru cihaz alacağım İnşallah, roland bk5 or takip ediyorum ama KETRON SX3000 Ketron sd5 ) demolarını ve ustaların yorumlarını dinledim, Üstadların ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ORG sadece 2/4 yada çiftetelli demek değil, onlarda lazım ama rock ritmler, flutler, gitarlar, baslar, rhumba , saxsafon - çok yönlü kullanım benim aradığım, kullanmış olanların yorumu çok kıymetli...

batı seslerınden buyuk keyıf alırsınız pianolaraı saks ları bence bşarılı bır alet rıtımler ın orkestrasyonu guzel vede cok dengelı tuşesı cok ıyı ben bu aletı kullanmadım bayagı ınceledım sayılır batı muzıgı ıcın ıyı bır klavye zaten uzerınde bı dunya ozellık var ısınız fazlasıyal gorecektır bence