sx 3000 yardım soru paylaşım...

• Konbuyu başlatan comx06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 4K

comx06

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron xd9
yeni sx 3000 aldım hd li...
1...ritim lazım
2...2/4 lük kaşık zil usulu sade ritim lazım...

3. soru: drum kit leri seçtikten sonra darbuka zil.vs seslerinde pich pent ,sağ sol yapınca işlev görmüyor neden kaynaklanır...?

xd9 un ritimlerini xd9 gibi mi okur, yoksa daha canlımı okur ?

yardım ederseniz sevinirim...tşkrler...

Cevap: sx 3000 yardım soru paylaşım...

ben bu soruyu soralı günler oldu kimse tenezzül edip bi cvp yazmadı... bi bayram kutlayalım dedik...küfür etmediniz kaldı...nasıl bakarsanız öyle görürsünüz... uyarıldık felan hiç anlamadım...

üstad bende xd9 var cevaba gelince xd9 ritimlerinin daha canlı olacağını sanmıyorum drum kitleri yönünde eksik olacak kanısındayım bu sitede piyanistsantör nickli arkadaşımız bu konuyu görürse cevap verir kendiside sx3000 kullanıyor bende yakında sx 3000 alacam nasip beklemedeyim...

xd 9 plus 4 ritimlerini sx 3000 yeni versiyon birebir okur plus 4'ün flash Karttaki 8 adet drumkit ile SX3000 deki 8 adet drumkit aynı
SX3000'nin 32 mb'lik flash kartında 14 adet Turk drumkiti bulunmakta yani fazladan 6 drum kit daha var....

fakat sadece XD9 plus 4'ün ritmlerini birebir okur...

Onun dışında soracağınız başka birşey varsa sorun size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...

Tünel Müzik'ten By_CTO

sx 3000 üstündeki seti yani drum kit, pcm, herşeyi yedeklemek istiyorum... örneğin cnyt kit ,sertaç kit, bunlarda dahil yani klavyem kendine reset atsa bile eski haline getirmek için...ben bikaç şey yedekledim örneğin program register vs. user voice, patern ritimler, gibi ...neyapmam lazım...arkadaşımında sx 3000 var onuda aynı şekle getirmek istiyoruz...?

3. soru: drum kit leri seçtikten sonra darbuka zil.vs seslerinde pich pent ,sağ sol yapınca işlev görmüyor neden kaynaklanır...?

sx 3000 üstündeki seti yani drum kit, pcm, herşeyi yedeklemek istiyorum... örneğin cnyt kit ,sertaç kit, bunlarda dahil yani klavyem kendine reset atsa bile eski haline getirmek için...ben bikaç şey yedekledim örneğin program register vs. user voice, patern ritimler, gibi ...neyapmam lazım...arkadaşımında sx 3000 var onuda aynı şekle getirmek istiyoruz...?

Pcm dataları hariç herşeyi yedekleme şansınız var...
User Drumkitler,program sesleri ,ritmler...

PCM datalarını yedekleyemezsiniz SX3000'de pcm save özelliği yok...
sadece PCM load özelliği var...
Yani sadece PCM dosyasını okuyabilir bunu tekrar diskete gönderemez...

ikinci bir konuya gelirsek;

DrumKit'lerde neden "pich bend" çalışmıyor diye sormuşsunuz...

Özellikle "pattern edit"(ritm yazma)bölümünde DrumKit'leri kullanırken "pich bend" çalışmaz...
Bu yüzden, alette sorun mu var acaba diye düşünmeyin...
Hiçbir sx3000'de böyle bir özellik olmadığı için DrumKitlerini kullanırken "pich bend" çalışmaz ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

çok teşekkürler...drum kiti nasıl kaydederiz yani arkadaşın xd9 unda ki ritimi sx 3000 okumuyor bunun için 1 tana drum kit var onu kaydedip benimkine atacaz nasıl ?

çok teşekkürler...drum kiti nasıl kaydederiz yani arkadaşın xd9 unda ki ritimi sx 3000 okumuyor bunun için 1 tana drum kit var onu kaydedip benimkine atacaz nasıl ?

Sanırım SX3000 Türkçe kullanma kılavuzu aradığın sorulara yanıt verebilir...
O yüzden aşağıdaki adresten Kullanma kılavuzunu indir...

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: SX3000-kullanım-kılavuzu.pdf

hotfile'dan nasıl dosya indirilir...

Öncelikle yukarıdaki linke tıkla...
karşına çıkan sayfada "Normal İndirme" butonuna bas...
"Normal indirme" butonuna bastıktan sonra 15 saniye geri sayım yapacak...
ve karşına içinde yazılar olan küçük bir resim gelecek o resmin içindeki yazıyı sırayı bozmadan "type the two words" yazısının altındaki boşluğa yaz...
ve daha sonra "download the file" yazan butona bas ve dosyayı indir...

İndiridğin dosya "pdf" uzantılı bir dosyadır...
Bu dosyayı "Adobe Reader" programı ile açabilirsin yada PDF Opener(PDF açıcı) programlarlada açabilirsin fakat en yaygın kullanılan program "Adobe Reader" programıdır ve muhtemelen bilgisayarında da yüklüdür...

Fakat yüklü değilse buradan http://get.adobe.com/reader/ açılan sayfada Download Now yazan bütona bas indir ve programı kur...

kolay gelsin...

Tünel Müzik'ten By_CTO

Moderatör tarafında düzenlendi:

slm arkadaşlar bende yeni ketron kullanıcısıyım sx 3000 var kullanma kılavuzunda bulamadım acil yardım istiyorum sorum şudur bazen ritimlerin durum kitleri uyuşmuyor değiştirince oluyor fakat ancak durum 1 kiti değiştirebiliyorum durum 2 nin kitlerini değiştiremetim yani üzerindeki sertaç ve tayfun kitleri kullanıyorum sade 1. kitte 2.kite nasıl girecem tşkr ler.