SX 3000 yardım!!!

piyanist_3454

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
KETRON SX 3000
disketten ritm yükledim fakat birşey fark ettim disket listesinde olmayıp org un listesinde yüklü gibi 137 Q7 vardı delet yapıyom siliniyo gözüküyo ama silin miyor,acaba bu bir virüs mü? bunu kullandığımdada tamamen cihazı kilitliyor tekrar açıp kapatmam gerekiyor lütfen yardım....mail olarakta yaza bilirler arkadaşlar yardımlarını şimdiden teşekkürler ,,yapamazsam tünel müziğe götürmek zorunda kalacam saygılarımla....kanarya-34-@hotmail.com

Cevap: SX 3000 yardım!!!

Sayın arkadaşım.Ketron sx3000 de hiç bir orgda olmayan bir özellik var.Oda şu disketten herhangi bir ritmi yükledin diyelim.O ritim drum kit,vuruş,bas,akor bilgeliri daha önce kaydedilmiş bir ritimde mevcut ise ilk kaydettiğin haliyle çıkıyor.Sen ritmin adını istedğin kadar değiştir,ister ahmet PAT. de ister Mehmet PAT. de farketmez,o ritim daha önce yüklenmişse o ritmi kayda alıyor.Ben böyle bir şeye ilk defa rastlıyorum,hiç bir orgda raslamadım.Ayrıca aletin kilitlenmiside kit uyumsuzluğundan eğer XD 9 ritimlerinden veya daha önceki versiyonlardan örneğin X1 den ritimler yüklersen,aletin üzerindeki kitlerle uyumsağlayamadığı için bazı ritimlerde donma yapıyor doğrudur.Orgun hiç bir arızası yok,gayet normal.Tünel müziğe boşuna götürme.

Cevap: SX 3000 yardım!!!

yardımın için teşekkürler sorunu düzelttim xd 9 ritimlerininde bazılarını okumadığını yada drum kitlrtin eksikliğini dinlerken hissediyom ,format çekerek sildim şuan problemsiz ama hala istediğim ritimler yok hayırlısı arayışa devam teşekkürler:) elinde rumeli ritimleri varsa paylaşmanı isterim saygılarımla kanarya-34-@hotmail.com