sx3000 de otomatik fill-in

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
sx3000 de break la beraber 4 atak var isterseniz bu atakları manual olarak kullanabiliyorsunuz istersenizde 4 adet varyasyonu değiştirirkende otomatik yapabiliyor alete bakıldığında bir tane fill-in düğmesi görülüyor buda yanıltıyor sol taraftaki assign(10 adet) düğmelerine atak ending intro vazifeleri verebiliyorsunuz

biliyorsunuz otomatik atak korglarda bulunmuyor yamahada var fakat yamahada ise manual olarak harici atak yok sadece otomatik atak fonksiyonunu kapatıp tekrar varyasyon düğmesine basarsanız yapabiliyor

Cevap: sx3000 de otomatik fill-in

bu özelliği nasıl yapıyoruz acaba?assign düğmelerine nasıl vazife vereceğiz tarif edersen sevinirim...teşekkürler

Bilgi için teşekkürler,
Yanlız otomatik ataktan kasıtınız V1 de iken atak yapınca otomatik V2 ye gecmesi için diyorsanız korg da bu özellik var.

sol taraftaki düğmeleri atak olarak nasıl ayarlayabiliyoruz acaba?bilen arkadaşlar tarif ederseniz sevinirim...

MERHABA ARKADAŞIM 10 adet swiç düğmenin en sağında bir düğme var oradan menüye giriyorsun assign kısmından birden ona kadar seçeneklerin karşısında görevler var onları istediğin gibi değiştiriyorsun sıralı görevler var arasında fiil1-2-3-4 var ona göre ayarla

Bilgi için teşekkürler,
Yanlız otomatik ataktan kasıtınız V1 de iken atak yapınca otomatik V2 ye gecmesi için diyorsanız korg da bu özellik var.

hayır arkadaşım o özellik jump olarak var zaten yani atak düğmesine her basışta varyasyon değiştiriyor fakat sx3000 de ayrıyeten 4 adet varyasyon düğmesine basarken atak yapıyor farklı farklı yani kogdaki gibi atağa ayrıca basıp arkasından varyasyon düğmesine basmıyorsun

hayır arkadaşım o özellik jump olarak var zaten yani atak düğmesine her basışta varyasyon değiştiriyor fakat sx3000 de ayrıyeten 4 adet varyasyon düğmesine basarken atak yapıyor farklı farklı yani kogdaki gibi atağa ayrıca basıp arkasından varyasyon düğmesine basmıyorsun

bu özelliği nasıl ayarlıyoruz acaba ümit bey?(sanırım isminiz ümit yanlışsam düzeltin)sx3000 'i yeni aldım daha ayarlarını çözemedim, uğraşıyorum.sitemizde sizden baska sx3000'e hakim arkadaş yok zaten sanırım.yardımcı olursanız sevinirim.

bu özelliği nasıl ayarlıyoruz acaba ümit bey?(sanırım isminiz ümit yanlışsam düzeltin)sx3000 'i yeni aldım daha ayarlarını çözemedim, uğraşıyorum.sitemizde sizden baska sx3000'e hakim arkadaş yok zaten sanırım.yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım tabiki yardımcı olurum fakat org önümdeyken daha iyi bilgi verebilirim gündüz işte oluyorum telefonunu yazarsan arayabilirim sx3000 çok güzel bir alet tam profesyonel işi bu cihaz istediğin herşeyi yapabilir

05055869013 benim numaram.ismim eser.çağrı yaparsanız ben sizi ararım..ilginize teşekkürler

Selamlar, SX 3000'de into/ending tuşunun kullanımı konusunda yardımcı olabilirmisiniz? Bu tuşa her bastığımda intro yapıyor, ending ile ritmi bitirme işlemini nasıl yapabilirim? teşekkürler.. Levent