sx3000 inegöl-kemalpaşa yeni ritim demo

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
..............

Ekli dosyalar

• 01 - kemalpasa - .mp3
    865 KB · Görünümler: 340
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: sx3000 inegöl-kemalpaşa yeni ritim demo

hocam ellerine sağlık rtm çok canlı olmuş,çok güzel,teşekkürler paylaşıma

bu ritimi yeni yazdım biraz biriksin ritimler paylaşacağım

Gerçekten saund süper!! Teşekkürler paylaşım için...

Pazartesiye bir SX3000 alıyorum ; hayırlısıyla...

SX 3000 gerçekten çok kaliteli bir cihaz.

Dün "KORG PA500 TR" yi de test etme şansı buldum.Ritimleri gayet hoş;yumuşak bir tonu var; ve de kullanımı gayet kolay.Ben ilk defa kullanmama rağmen pratikliğini hissettim.Yalnız : genel olarak sesler beklediğim gibi gelmedi bana.Malzeme kalitesi ise fena değil.Genel olarak güzel bir cihaz.Tercih edilebilir;tavsiye ederim...

"SX 3000" i de test ettim.Bu cihazı çok beğendim.Sesler,ritimler bir harika.Yanlış bir duyum mu bilmiyorum ama "el yapımı" olduğunu öğrendim.Tank gibi sağlam bir cihaz.Kesinlikle bir kere çalın,kullanın ; işte o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız...

Ve de en sonunda kendime bir SX 3000 almaya karar verdim...

İyi akşamlar dilerim...

Gerçekten saund süper!! Teşekkürler paylaşım için...

Pazartesiye bir SX3000 alıyorum ; hayırlısıyla...

SX 3000 gerçekten çok kaliteli bir cihaz.

Dün "KORG PA500 TR" yi de test etme şansı buldum.Ritimleri gayet hoş;yumuşak bir tonu var; ve de kullanımı gayet kolay.Ben ilk defa kullanmama rağmen pratikliğini hissettim.Yalnız : genel olarak sesler beklediğim gibi gelmedi bana.Malzeme kalitesi ise fena değil.Genel olarak güzel bir cihaz.Tercih edilebilir;tavsiye ederim...

"SX 3000" i de test ettim.Bu cihazı çok beğendim.Sesler,ritimler bir harika.Yanlış bir duyum mu bilmiyorum ama "el yapımı" olduğunu öğrendim.Tank gibi sağlam bir cihaz.Kesinlikle bir kere çalın,kullanın ; işte o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız...

Ve de en sonunda kendime bir SX 3000 almaya karar verdim...

İyi akşamlar dilerim...
hayırlısı olsun arkadaşım canlı görüp denemek en önemlisi bende 1-2 ay içinde istanbulda tünel müzikte birde plus4 yükleteceğim ben birde vocalizer taktıracağım galiba sonrasında yine demo yaparım

hayırlısı olsun arkadaşım canlı görüp denemek en önemlisi bende 1-2 ay içinde istanbulda tünel müzikte birde plus4 yükleteceğim ben birde vocalizer taktıracağım galiba sonrasında yine demo yaparım

Sağolasın hocam...

Cihazı güçlendiriyorsun demek;hayırlı olsun şimdiden :)

Bende bugun test ettim sx3000 ni gercekten iyi alet.yaylilar harikaydi'alanlara hayirli olsun

hocam sx3000 audya ve diğer ketronların ritimlerini convert etmeden okurmu.saygılar

başka markaların ritimlerini okutmada iki adım izlenir eğer org o ritmi görmüyorsa ilk önce stylworksuniversal programında kendi orgunun formatına çevrilir o zaman org ritimi görür fakat ritimi düzgün okumaz ise uymayan sesler ve drum kitler uygunları ile değiştirilir fakat en son türk arap drum kitler uygunu bulunmazsa bu sefer user drum kit düzenlemek gerekir yani o ritmin orjinal drum kitinin dizilişini orga yapmak gerekiyor bu ketronlarda ve korglarda yapılabiliyor

dostlar, bu ketronlarda çok aşırı bir Arap saundu var, bu yüzden hoşuma gitmiyor :S

Zaten hızla araplaşıyoruz