• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

T4' çok Süper bi 2-4 ritim :)

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
Zippyshare.com - t4_ankara_hk.wav

başka bi siteden buldum, belki buradada paylaşılmıştır ama ben göremedim..Gerçekten yazan kişi kim bilmiyorum ama çalışmalarını durdurmuş bu ritmi yazan arkadaş..Keşke bu kadar başarılı ritimler yazmaya devam etseydi..

Korg tarzı ile Yamaha saundunun birleşimi bu kadar tatlı ve şıkır şıkır bi ritim olmuş

Cevap: T4' çok Süper bi 2-4 ritim :)

kesin DR. SALİM yazmıştır ! :D onun tarzına çok benziyor ;)

valla dehset ya gercek yazilimda baglamada akorlarda calanda isini tam yapmis kimse cikar ortaya ya salim yada levent dir bence ilkerde olabilir bak

Evet bu ritim daha önce sitede paylaşılmıştı.
Ritmi yazan "klavyehakan" nick'li arkadaş.
Bir kaç ritmini daha demo olarak paylaşmıştı ve set hazırlığı içindeydi.
Son durum nedir ben de bilmiyorum. Epeydir paylaşım yapmıyor..
Ancak yazdığı ritimler gerçekten 10 Numara..

arkadaşın en yazdığı yazıya bakılacak olursa çekilmek zorunda kalmış( birileri tarafından baskı) gördüğünü düşünüyorum ritim yapmaması konusunda..

Yamaha kaybeder bence.. tyros saundunu deşifre etmiş düğün işiyle birleştirmiş arkadaş.. yazık bence cok yazık..

Evet Hakan Arkadasin Ritimi Bu Kendisi Set hazirliyordu Ancak Malum 1-2 hafta evvel ucretli Tyros setleri Bazi Forum sahipleri ve kullanicilari Tarafindan Paylasildi sonuc olarak Tabiki bazilari sevinirken biz bir tarafimizi yirttik Bunlar yasanmasin diye ama Ban yedik vesaire Hakan da Malesef set isinden vazgectigini ilan etmis...
Yazik oluyor cok yazik ...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri