Takas Edicekler.

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
Çok Temiz Bir Alet Kasa Simsiyah Dokunmatik Ekran Çatır Çatır Çalışıyor Korg Serisilerinin Çogunu Kullandım En Sağlam Aleti Korg i30 bence ( Kasa Olarak ) Ses Çıkışlarında,Tuşlarında,Swichlerinde ,Picht Bend'de vs. Diğer Bölümlerindede Çalışmayan Bir Aksam Yoktur.

Lütfen Pazarlık Yaparken 700 750 Tl Gibi Saçma Sapan Teklifler Sunmayın. Şuanda Bir Roland G600 Bile 500 - 600 - 700 Lira Arasında Değişiyor. Korg İ30 Daha Üstün Bir Alet ve Teknoloji Olarakda İleride. Klavyenin Fiyatı 900 Ytl'dir.

Klavyeyi İSTANBUL içi yani şehiriçinde Bulunanlara Satıyorum. İSTANBUL Dışındaki Arkadaşlar Lütfen Kargo Vs. İstemesin Yapmıyorum. İlla Orgu alıcam il dışındayım derse ya İstanbul'a Gelir Alır yada Parayı Bankaya Yatırdıktan Sonra Orgu Aynı Gün Kargo Yaparım.
Alet Korg Pa80 veya Or700 V2 İle Takas Yapılır. V2 Plusda Olabilir.Açık ve Net Takasda Her İki Orgada 1200 Ytl'den Fazla Üzerine Para veremem.

Bana Buradan Mesaj Atarak Veya 0507 972 89 59 Telefon Numarasından Ulaşabilirsiniz.

Aletin Resimleri İçin Tıklayın ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Korg İ30 İSTANBUL Korg PA80 Veya Or700 V2 İle Takas Olur.

ilan güncel

hayırlı satışlar usta yalnız alacagın org satacagından pahalı sen kimseye güvenmessen kimsede sana güvenmez takas yapacaksan yazdıgın gibi kimse takas yapmaz bence biraz daha olaya ılımlı yaklaş

1 kişi ile anlaştım ama o zaman 600 tl para çıkmadı 1200 üzerine anlaşmıştım para tamamdı 600 tl harca yapmam gerekti ondan olmamıştı.

arkadaşlar orgu ben aldım benim xd9 la takas yaptık kardeşimede güle güle kullanmak dileğiyle herkese iyi günler...durumum düzelir düzelmez xd9 a devam edecem bu borçlar bitirdi beni....bu yaz i 30 la geçecek...

hayırlısı olsun abi ikimiz içinde inş. en kısa sürede durumunu düzeltirsin.

i30 bende bir sene kullandım çok kısmetli bir aletti çok fazla program yaptık beraber gerçekten şimdiye kadar zevkle kullandığım nadir aletlerden birisi sound ve malzeme çok kaliteli klavyesi harika 1000 liralık aletler içinde en iyisi şu anda profesyonel bir org seslerde çok iyi ve bendeki i30 o kadar temizdiki satmaya kıyamadım kardeşime verdim oda elindeki sıfır aldığı a1000 i bana verdi bende onu sattım. Avatar resmimde i30 ve or700 bir arada görülüyor.

evet dedigin gibi i30 sağlam alet ozamanın teknolojisi ile iyi geliştirilmiş.bendeki i30 u arkadaş istiyordu sonra biraz borca girdi araba aldı kısmet olmadı çok temiz alet kız gibi piyasada i30 alırken çok dolaştım gördüklerimin hepsi tuşlar içine kaçıyor kırık. 800 900 tl para istiyorlar. sonunda istanbul bagcılarda birini buldum aleti görünce şok oldum bu kadar sene tuşların ip gibi dizili olması ve boyada herhangi bir atma olmaması şaşırttı beni ki bakarsanız bir g600 veya o yıllardaki aletlere haşşat ezbere konuşmıuyorum istanbuldayım ve piyasayı çok geziyorum tesadüf olamaz :)