tek kişilik orkestra!!!

furalabi

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa300
arkadaşlar nette dolaşırken rastladım.. ilgimi çekti üç entrumanıda güzel kullanıyor yetenekli bir hanımefendi...
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ySXg-pRMoC4]Tek kişilik orkestra - YouTube[/ame]

Cevap: tek kişilik orkestra!!!

beyin libidosunu süper kullanıyor..aşmış bu..paylaşım için teşekürler..

enteresan, zor iş olsa gerek hiç denemedim

Hemen bi deneyeyim :) :) :)

beyin libidosunu süper kullanıyor..aşmış bu..paylaşım için teşekürler..

konsantrasyon meselesi dicem ama şahsen nekadar konsantre olsamda imkansız görünüyor bana :)

baya zor bir olayı gerçekleştirmiş.bravo.paylaşım için teşekkürler furalabi.

baya zor bir olayı gerçekleştirmiş.bravo.paylaşım için teşekkürler furalabi.

ricaederim ferdesu hanım.. ilgimi çeken konuları paylaşmak istiyorum. çok fazla konu kirliliği olmadan.. bu gibi yetenekler gerçektende takdir edilecek türden..

Bence çok ahım şahım bir olay değil. Çünkü kemanı zaten ayrı tutuyorum. Sanırım kullandığı bir Çin enstrümanı ve bu da bizim kanuna benzer bir alet. Yani çift el piyano çalmış gibi oluyor. Üstelik sürekli yanlış notalara basıyor. Asıl yetenek, özel orgları (İsmi şu an aklıma gelmedi ama sanırım izlemişsinizdir.) çalarken hem iki ayağını hemde iki elini kullananlarda var.

Bence çok ahım şahım bir olay değil. Çünkü kemanı zaten ayrı tutuyorum. Sanırım kullandığı bir Çin enstrümanı ve bu da bizim kanuna benzer bir alet. Yani çift el piyano çalmış gibi oluyor. Üstelik sürekli yanlış notalara basıyor. Asıl yetenek, özel orgları (İsmi şu an aklıma gelmedi ama sanırım izlemişsinizdir.) çalarken hem iki ayağını hemde iki elini kullananlarda var.

saygı duyarız ruhi abi :)