• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

temiz GW8 arıyorm

piyanista

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa1x Pro
bütçem 1000 tl'dir temiz ver.2 gw8 satmak isteyenler iletişime geçsinler
0544 584 8538

Cevap: temiz GW8 arıyorm

O fiyata gw-8 satan varsa bende alicam :D

1100e satanlar var benim bütçe bu düşünen arkadaşlar olursa alıcam sende şansını dene o zaman :D

o fiyata vardır bulursunuz bence gecen yorumların birinde 950 diye görmüştüm yanılmıyorsam.

yazık...hakettiği fiyat o olmamalı....

hakettiğine ben karar veremiyorm satıcısı karar verir.. benim bütçem bu ona göre uygun düşünen arkadaşlar varsa iletişime geçsinler

Kesinlikle Katılıyorum. O satan arkadaşıda kınıyorum. Oldu olacak yanında org ayağı ve çantasını da hediye etseydi. GW8 normal mağaza fiyatına göre çok üstün bir alettir. Bunu burda defalarca tartışmıştık. Fiyatını 950 ye çekerek hem bizlere hemde piyasaya ayıp ediyorlar.

Saygılar.

Kesinlikle Katılıyorum. O satan arkadaşıda kınıyorum. Oldu olacak yanında org ayağı ve çantasını da hediye etseydi. GW8 normal mağaza fiyatına göre çok üstün bir alettir. Bunu burda defalarca tartışmıştık. Fiyatını 950 ye çekerek hem bizlere hemde piyasaya ayıp ediyorlar.

Saygılar.

Kesinlikle haklısınız arkadaşlar, kendim için konuşuyorum o orgu 950 tl ye satacağıma giderim taksim meydanında yakarım.he cok acil para lazımdır dünyanın bin bir türlü hali var üzülerekte olsa satmak zorunda kalabilirsin paraya çevirmek için o ayrı. Geçende birileri daha düşük bi fiyattan alıcı olmak istedi 750-800 diye hatırlıyorum gw-8 i bu kadar küçük görmeyin arkadaşlar yazıktır!!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşlar size hak veriyorum ama satıcısı karar verir değerine diyorum tekrar...benim amacım bütçeme uygun gw8 bulmak bu yani 1000 tl nakitim var uyarsa alıcam uymazsa beklerim budur yani