Arkadaslar Erco seti paylaşmıştım bi kaç gün önce set büyük oldugu için 256mb den
94mb düşürdüm
fakat öncelikle belirteyim Set Sample yani ses leri içeren set
sadece Sesler var sette.
öncelikle kendi setinizi yedek alınız ve öyle yükleyiniz
Bilgisayarda günlerce pcm dosyasını anca ritimleri silerek düzenli ses seti oluşturabildim
bazı seslerin notalarında ses gelmiyo fakat düzeltemedim bu bi sorun teşkil etmez.
link : BABA--ErCo Loop Sample Ses Edit SRT.set
(( özellikle ve özellikle elektro ları deneyin 4 telli olsun harika ses düzenleri var orjinal kayıt yapıldıgı için.
ud ve kanuun 2 şer 3 er tane koyabildim yer kalmadı
taksim meyhan seslerde bolca 2sayfa dolusu
Lütfen denedikden sonraki yorumlarınız da benim için önemli deneyin ondan sonra + larını - lerini söyleyin ki bende ona göre sizlere daha cok faydalı set ler oluşturabileyim .......................
94mb düşürdüm
fakat öncelikle belirteyim Set Sample yani ses leri içeren set
sadece Sesler var sette.
öncelikle kendi setinizi yedek alınız ve öyle yükleyiniz
Bilgisayarda günlerce pcm dosyasını anca ritimleri silerek düzenli ses seti oluşturabildim
bazı seslerin notalarında ses gelmiyo fakat düzeltemedim bu bi sorun teşkil etmez.
link : BABA--ErCo Loop Sample Ses Edit SRT.set
(( özellikle ve özellikle elektro ları deneyin 4 telli olsun harika ses düzenleri var orjinal kayıt yapıldıgı için.
ud ve kanuun 2 şer 3 er tane koyabildim yer kalmadı
taksim meyhan seslerde bolca 2sayfa dolusu
Lütfen denedikden sonraki yorumlarınız da benim için önemli deneyin ondan sonra + larını - lerini söyleyin ki bende ona göre sizlere daha cok faydalı set ler oluşturabileyim .......................