trakya bölgesinde temiz g600 veya g 800 arıyorum !!

zeki-molla

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
PA 800
trakya bölgesinde olursa sevinirim elden almak istiyorum çünkü sevgiler saygılar...

Cevap: trakya bölgesinde temiz g600 veya g 800 arıyorum !!

elimde bir adat g800 var sadece flopy dıs okuyucu calısmıyor 700 ytl dedım 600 ytlye verırım ıstersen flopy dısket okuyucunun parasını dusmus oldum
koceli den levent kasal tel : 05345910741

roland g600 var ve üzerinde mükemmel bir set var özellikle kendi editlediğim macun sesler on numara.. alet son derece temizdir yanlız volum sürgüsü yoktur onunda değeri 10tl falan. fiyat oarak 650tl edirne-uzunköprüde alet.

kosovalı seti sitemizde paylaşmayı düşünür müsün.nasıl olsa g-600 ü artık gözden çıkarmışın gibi.kullandığın ritim ve ses seti ben dahil birçok g-600 hastasının işine yarar.Mİ üzeri olursa özellikle bana yarar.aletin ekranı ext olduğundan gerekli düzenlemeyi yapamıyorum çünkü.saygılar.....

kosovalı seti sitemizde paylaşmayı düşünür müsün.nasıl olsa g-600 ü artık gözden çıkarmışın gibi.kullandığın ritim ve ses seti ben dahil birçok g-600 hastasının işine yarar.Mİ üzeri olursa özellikle bana yarar.aletin ekranı ext olduğundan gerekli düzenlemeyi yapamıyorum çünkü.saygılar.....

SETİ siteye yuklemek sorun değil lakin sesler re üzeri ayarlı. ve amza tarzı çok iyi macunlar mevcut. müsait bir zamanda yuklerim.

kosovalı kardeşim orgun resimleri nerden görebilirim

kosovalı kardeşim orgun resimleri nerden görebilirim

orgun resimleri malesef hazırda yok lakin ilk fırsatta çekerim. buraya YAKINSAN gelip görebilirsin denersin öyle alırsın....

tekirdağ-saray :) kesinlikle görüp deneyip almak istiyorum

özelden mesaj attım ordan görüşelim

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri