Türkülerin kralina gelsin

Cevap: Türkülerin kralina gelsin

kardeşim mükemmelsin emeğine yüreğine sağlık.senden bir rica olacak eğer neşet ertaşın kurusa fidanım adlı parçasını yaparmısın.çok ihtiyacım var.şimdiden sağol kardeşim.

kardeşim mükemmelsin emeğine yüreğine sağlık.senden bir rica olacak eğer neşet ertaşın kurusa fidanım adlı parçasını yaparmısın.çok ihtiyacım var.şimdiden sağol kardeşim.

dostum sakın benı yanlış anlama ama ben ıstek uzerıne calışma yapmama kararı aldım bu sana ozel bır sey deıl ınan cunku bunun sonu gelmıyor o yuzden soz vermeyeyım ama ınşallah bır ara bır seyler yapma calışırım

önemlideğilkardeşim.haklısın.emeklerin için binlerce teşekkürler yolun açık olsun

emeğine yüreğine ellerine sağlık harika bir çalışma Allah dert vermesin inşallah
yaptığın çalışmaları keyifle dinlemeye devam edeceğim sen paylaştıkça
başarılarının devamını dilerim
saygılar

ben teşekkur ederım ...aksoy..

Çok temiz çalınmış emeklerinize sağlık...Sevdiğim bir türküdür "Bir Gün Mutlak Öleceğiz Türkülerle Gömün Beni" ...

gule gule kullanmak nasıp olsun o zaman saygılarımla..

Muhteşemsin abi yine çok duygulandim yüreğne sağlik ben senden hala bi emrah götür beni gittiğin yere bekliyorum paşam yüreğine sağlik

pa2x orgumu alayım ılk calışmam o olsun ama ben onu yaptım daha onceden fakat ferhat gocer nefes versıyonu seklınde oldu kısa zaman da buraya atarım