Müzik Aletleri için USB Disket Sürücü ile müzik aletlerinde Roland, Korg, Yamaha, Ketron ve diğer markalarda disket sürücü yerine USB Disket sürücü takarak disket yerine flash bellek kullanarak ritim, set ve diğer dosyalarınızı çok rahat bir şekilde aktarabilirsiniz.
USB Disket Sürücüsü sayesinde bir adet Flash belleğiniz 1000 adet disket bloklarına dönüştürülerek, cihazlarınızda kullanabilirsiniz. 1000 adet blok disket, USB Disket Sürücü üzerindeki iki adet buton vasıtasıyla değiştirilebilir.
Aynı anda USB Disket Sürücü üzerindeki ekran üzerinden de hangi disket bloğunda olduğunuzu görebilirsiniz.
USB Disket Sürücü başta Roland, Korg, Yamaha, Casio, Gem ve Ketron gibi markalar olmak üzere çoğu marka ve modelde kusursuz olarak çalışır. Diğer modeller için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Fiyat: 175₺'dir.
Kargo ve montaj hariçtir.
Kurulum ve anlatım videosu teslim edilecektir.
İletişim:
Hikmet ODACI
554 823 1365
info@disketsurucu.com
hikodaci@gmail.com
USB Disket Sürücüsü sayesinde bir adet Flash belleğiniz 1000 adet disket bloklarına dönüştürülerek, cihazlarınızda kullanabilirsiniz. 1000 adet blok disket, USB Disket Sürücü üzerindeki iki adet buton vasıtasıyla değiştirilebilir.
Aynı anda USB Disket Sürücü üzerindeki ekran üzerinden de hangi disket bloğunda olduğunuzu görebilirsiniz.
USB Disket Sürücü başta Roland, Korg, Yamaha, Casio, Gem ve Ketron gibi markalar olmak üzere çoğu marka ve modelde kusursuz olarak çalışır. Diğer modeller için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Fiyat: 175₺'dir.
Kargo ve montaj hariçtir.
Kurulum ve anlatım videosu teslim edilecektir.
İletişim:
Hikmet ODACI
554 823 1365
info@disketsurucu.com
hikodaci@gmail.com
Son düzenleme: