• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

USB takma olayi

aslanim

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Arkadaslar ben suan Emo set kullaniyorum ve orgu her actigimda Orginal EMO USB takmami istiyor. Eger bu USB kayip oldugunda nasil acabilcem Orgu, cünki baska USB taktigimda Orginal USB takmami istiyor

Tskler

Cevap: USB takma olayi

Usb orgunuzda ki setin tamamlayıcısıdır, o olmadan emo set olmaz usb kayıp olursa orgun içinde ki seti tam anlamıyla kullanamazsınız, seti silip değiştirmeniz gerekecektir.

iyide seti orgtan nasil siliyim ki usbsiz orgun icine giremiyorum

O zaman restore, fabrika ayarlarına dönmeniz gerekir, bu konuda daha bilgili olan arkadaşlarımız net cevaplar verecektir. Ben usb set kullanmadım, ama dediğim şekilde orgu fabrika ayarlarına döndürürseniz sıfırlanır, fakat elinizdeki, para verip aldığınız usb setiniz uçup gider.

ne sacma biseymisss

usb kaybolursa emo seti kaybetmiş sayılırsın.(tüm usb setler bu sistemle çalışır.)
böyle bir durumda normal istediğin seti yükler kullanırsın, bir işleme gerek yok.
daha kaybeden çıkmadı :),
biraz dikkat yeterli org açılınca usb yi güvenli bir yere kaldır..

.
Değerli arkadaşım,

Sen Usb kaybettiğin zaman konu açarsın ve klavyeye nasıl format atacağını ve nasıl versiyon yükleyeceğini o zaman belirtiriz

Eğer denemek istersen de

Klavyeyi açmadan önce INTRO 1 tuşuna basılı tutarak açarsan işte o zaman senden format veya yeni versiyon yüklemeni isteyecektir. Yeni bir versiyon yüklediğinde de istediğin seti yükleyip kullanabilirsin.

ne diyim kimsenin basina gelmessin böyle bisey, en fazla dügüncülere yazik olur

Tsk