uzman1972 demo

İyiki Doğdunuz :)

uzman1972

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
FERRARİ PA3X ce ex usb
uzun zamandır grip olmuştum,7 gün sonra ilk defa orgu açtım ve çaldımm.sesimi dikkate almayın malum gribim..iyi dinlemeler Zippyshare.com

Cevap: uzman1972 demo

frden slmlar yasar seni hasdalik degilde reno oldurur bak su kisda renoya binersen sogukdan ellerinde titremis lektronun tellirne tam basamamisin hemde zincirsiz cekmez reno sesinide bozmus soguk almis hehehe elektro gercek guzel geliyor

frden slmlar yasar seni hasdalik degilde reno oldurur bak su kisda renoya binersen sogukdan ellerinde titremis lektronun tellirne tam basamamisin hemde zincirsiz cekmez reno sesinide bozmus soguk almis hehehe elektro gercek guzel geliyor

abi deyiş çalıyom hiç el titrermi.benim renoyla seslere nasıl bastığımı iyi bilrisin abi heehehe..sizinde olur bir gün böyle sesleriniz merak etmeyin,ne kaldıki şurda 20 sene kaldı abi hehehehehe

okadar kaldimi ya sukur ne kalmis bitmis sukur askerlikden daha kisa zaman kalmis heheeh

Orgta bu tür deyişleri çalmak zor. Çok iyi başarmışsın. Sadece ritm tam anlamıyla oturmamış gibi ya da hep gerçek bağlamada dinleyip alıştığımız için bana öyle geliyor olabilir. Yinede harika. Eline ve sesine sağlık sevgili dostum. Paylaşım için teşekkürler.

ellerine ağzına sağlık yaşar abi,teşekkürler

Orgta bu tür deyişleri çalmak zor. Çok iyi başarmışsın. Sadece ritm tam anlamıyla oturmamış gibi ya da hep gerçek bağlamada dinleyip alıştığımız için bana öyle geliyor olabilir. Yinede harika. Eline ve sesine sağlık sevgili dostum. Paylaşım için teşekkürler.

ruhi abim ritim konusu biraz benim muzipliğimden kaynaklanıyor..ben orga geçtim mi olmucak şeyler yapıyorum:)..yorumun için teşşekür ederim abim..

Moderatör tarafında düzenlendi:

ellerine sağlık uzman.sesinin kısık olması önemli değil.güzel bir çalışma olmuş.

ellerine sağlık uzman.sesinin kısık olması önemli değil.güzel bir çalışma olmuş.

çok teşekkür ederim sevgili ferdusu hocam..benim en büyük özelliğim kendimle çok barışık olmam..sesimin kötü olması bilee beni güldürüyor:)