v2 plus guncelleme

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 2K

EMRE_53

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA A2000 PLUS EMO USB
sayın ustadlar gunceleme lerde 5 defa istek mp3 ornegı gonderdım yapılmadı neden yapılmıyor aceba benım ıstedıgım rıtım orgun ustunde var denıyor ama su 5_8 hemsin ritimi sayın ustadlar bu orgun ustundekı hemsın rıtımı artvıne ait rıze hemsın calınmıyor tulumla umuyor sanatcılarda aynı seyı soyluyor olmuyor ustadlar v2 plus nete tekrar gonderıyorum mp3 ornegını lutfen sadece su rıtımı yazarmısınız taa v2 den berı ıstıyorum yapılmadı ilgilenırsenız cok sevınırım tesekkurler....

Cevap: v2 plus guncelleme

çünkü adam kayırıyırıyoruz, adamına göre güncelleme yapıyoruz...

artık ne diyeceğimi şaşırdım... hangi dilde anlatacağımı sapıttım...

gercekten yapılmadı salım ustad ben tekrar v2 plus aldım ınankı yazılmıyor v2 den berı ıstek yapıyorum bır ılgılenırsen sevınırım tesekkurler ....

ilk istegiğini ne zaman? son istiğini nezaman yaptın?
v2 plusunu ghangi tarihte aldın?

bende v1 vardım sattım 2009 da v2 aldım o zaman 3 kere istek yaptım yapılmadı sonra v2 yı plusa cevırttım sattım 2 hafta oldu tekrar orgumu sattıgım kısıden gerı aldım gecen aykı guncellemeden once yaptım istegı yanı nısan ayı ıcındeydı galıba hatta 1 tane istek yapabılıyormusuz maıl gelmıstıı salım usta sana bırde sorum olucak regıstatıon dan ses sectıgm zaman hem rıtım degısıyor hem tempo hemde ses ben sadece ses degıssın tempo yla rıtım aynı kalsın ıstıyorum bunu nasıl sabıtlıycem tesekkurler....

Or700 detay isminde yazımı okursan orada freeze ayarları var. Ordan isteidğin ayarı yapabilirsin.

salım hocam bu ıstek yaptıgımız rıtım yapılıcakmı tesekkurler....

sırası gelen ritim yazılır.

Ses dğişince ritim ve volüm değişmemesi için
Sadece Freze ye bas olay tamam.