VA-7 Orjinal Sample Demoları (VariPhrase)

OmeXrRoland

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
EM50OR x2, EM55OR, G1000, BK5OR
VA7nin ünlü olmasının en büyük nedeni olan VariPhrase teknolojisinden demolar.

Ekli dosyalar

• VA_Variphrase01.mp3
    1.6 MB · Görünümler: 330
  • VA_Variphrase02.mp3
    1 MB · Görünümler: 301
  • VA_Variphrase03.mp3
    1.4 MB · Görünümler: 290
Cevap: VA-7 Orjinal Sample Demoları (VariPhrase)

Çok güzel şeyler çıkmış ortaya...

Demek VA-7 de bu özellik var.Ben "Roland V Synth"de var olarak biliyordum...

Paylaşım için teşekkürler...

VA7, E-500 OR' dan sonra çıktığı halde aynı oryantal davul kitlere ve seslere sahip olmaması gibi çok saçma bir sebep yüzünden bu kadar az tutuldu piyasada. 2002 de çıkmış bir alete sadece Oriental ve Ethnic kiti koymak çok saçma birşey. En azından Bu kitleri batı kitlerle karıştırıp mix kitler yapsalardı aletin tanınma ve kullanılma şansı %50 artardı..

Cevap: Re: VA-7 Orjinal Sample Demoları (VariPhrase)

VA7, E-500 OR' dan sonra çıktığı halde aynı oryantal davul kitlere ve seslere sahip olmaması gibi çok saçma bir sebep yüzünden bu kadar az tutuldu piyasada. 2002 de çıkmış bir alete sadece Oriental ve Ethnic kiti koymak çok saçma birşey. En azından Bu kitleri batı kitlerle karıştırıp mix kitler yapsalardı aletin tanınma ve kullanılma şansı %50 artardı..

Dediğiniz gibi bir doğu-batı karışımı olabilirmiş ; evet.Hiç kullanmadım ; bilmediğim cihazlar.Oryantal müzik olarak yetersiz olabilir ama batı müzik yönünden iyi bir cihaza benziyor...

Teşekkürler...

variphrase olayı VA serisiyle başladı.ben onuda kullandım teoride güzel ama sample yükleyip editledikten sonra bişeye benzemiyor.çok uğraştım saç baş yoldum ama maalesef fiyaskoydu. v synth gt kullanıyorum tabikide çok daha gelişmiş ve sorunsuz bir variphrase özelliği var.

Roland Va-7 efsanedir...