vega tr esmer meleğim video

Cevap: vega tr esmer meleğim video

Video çekim kalitesi düşük görüntü ve ses iyi değil, ancak müzik çok dolgun sanatçının ses rengi de güzel.kısacası güzel bir çalışma olmuş.

telli saz kardeşim yorumun için teşekkür ediyorum cep telefonundan olsa olsa bu kalite beklenir ama oradaki ses kalitesi çok yüksekti nede olsa montarbo mixer

Super olmus eline sağlik yayli super

güzel çalmışsınız ve bayan arkadaşta çok güzel okumuş.elinize sağlık

yaylı çok güzeldi ve elektroda phazer efekt vardı sistem nk leslimi taktırdın

yorumlarınıza teşekkür ederim nk lesli taktırmadım kendim yaptıgım lesli idi ayrıca gündem yay siteye verdiğim explus2 set içerisinde user seslerle yaptıgım bi sesti aslında işin sırrı ve tüm güzellik kullandığım ayak pedalında istediğim gibi kontrol edebiliyorum kısaca breath controller işlevi görüyor aralarındaki tek fark biri üfleyerek yükseliyor biride pedala basarak aynı araba sürer gibi isteyene pedal gönderebilirim fiyatıda öle 850 tl gibi değil 170 tl gibi bir fiyatı var toplu alışlarda 150 ye alırım aldıgım gibi size gönderirim saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:

üstadım yaylılar gerçekten mükammel... Eline sağlık :) demoların devamını diliyorum !!

teşekkür ediyorum mfsert artık audya5 ile demolarımı göreceksiniz inşallah

eline sağlık aynı seti x1 e yükleyebilirmiyiz ? ücretlimi bu set ben ilk defa bu kadar güzelini dinliyorum?