• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

.:Vurgun Sayilir:Yamaha:.

• Konbuyu başlatan CHL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görülen : 3K
Cevap: .:Vurgun Sayilir:Yamaha:.

off offfff,çok sağolsın ilkerim.bu parçayı çok seviyom ve sende beni kırmayarak çok güzel icra etmişsin ellerine sağlık ilkerrcimm

bu şarkıyı untmuştuk artık sağolasın sayende yeniden hatırladık.icraat yine süper.

frden slmllar firindan ilk cikdiginda ilkerle degerlendirmisdik buparcayi gercekden super olmus emegine saglik ama bak yasara su sira boyle agir parcalar dinletmeyin yasar degilde reno ya biseyolcak heheh kafayi gozu sallamaya baslar zaten yasar yeterince yoruyor emektari ama o renoyu kurtarcam su yasarin vize ciksin 5 sene yatcak eheheheeheh

ney sesi çok güzel ama keman daha şık olurdu burda diye düşünüyorum...
Ayrıca çalım çok güzel.
Şu ataktaki sus sonrası darbuka trillerini çok beğendim 30.sn olması lazım.
Aynı pasajı 2. defa çalarken yaylı kullansan güzel olur bence, kulak arıyor. Ritm güzel, sade ve kaliteli.Alttaki kanun da çok yakışmış....Eline sağlık. Bu arada parçayı çok severim. Aslında bir de Ne mektup geliyor ne haber senden yapsan tam olurmuş üstüne.
Diğer demoların da güzel, iyi akşamlar :)

ney sesi çok güzel ama keman daha şık olurdu burda diye düşünüyorum...
Ayrıca çalım çok güzel.
Şu ataktaki sus sonrası darbuka trillerini çok beğendim 30.sn olması lazım.
Aynı pasajı 2. defa çalarken yaylı kullansan güzel olur bence, kulak arıyor. Ritm güzel, sade ve kaliteli.Alttaki kanun da çok yakışmış....Eline sağlık. Bu arada parçayı çok severim. Aslında bir de Ne mektup geliyor ne haber senden yapsan tam olurmuş üstüne.
Diğer demoların da güzel, iyi akşamlar :)

Sagolasin yapici elestirilerin icin topragim, dogrusun ancak benim dinledigim trt videosunda Ney ile giriyor bende onun aranjesine gore caldim dedigin gibi 2. defada grup keman ama bendeki grup yayli biraz sert kacinca boyle oldu :)
aslinda ud ta geciyordu aklimdan ama yine icime sinen bi ud um yok a2000 emo ud gibi ;)
dikkatimi cekti cok farkli yapilarda calinmis zaman icinde...
Tesekkurler zaman ayirip dinledigin ve yol gosterici bu mesaji attigin icin :)

off offfff,çok sağolsın ilkerim.bu parçayı çok seviyom ve sende beni kırmayarak çok güzel icra etmişsin ellerine sağlık ilkerrcimm

Ne demek abi azda olsa begendiysen ne mutlu bana :)

frden slmllar firindan ilk cikdiginda ilkerle degerlendirmisdik buparcayi gercekden super olmus emegine saglik ama bak yasara su sira boyle agir parcalar dinletmeyin yasar degilde reno ya biseyolcak heheh kafayi gozu sallamaya baslar zaten yasar yeterince yoruyor emektari ama o renoyu kurtarcam su yasarin vize ciksin 5 sene yatcak eheheheeheh

Eyvallah Abi Yasar abi vesile oldu :p

Sagolasin yapici elestirilerin icin topragim, dogrusun ancak benim dinledigim trt videosunda Ney ile giriyor bende onun aranjesine gore caldim dedigin gibi 2. defada grup keman ama bendeki grup yayli biraz sert kacinca boyle oldu :)
aslinda ud ta geciyordu aklimdan ama yine icime sinen bi ud um yok a2000 emo ud gibi ;)
dikkatimi cekti cok farkli yapilarda calinmis zaman icinde...
Tesekkurler zaman ayirip dinledigin ve yol gosterici bu mesaji attigin icin :)

Estafrullah ne demek dinlerim tabi ki seve seve, yardımım olduysa ne mutlu. :) :)

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri