xd9 uma kavuşuyorum en sonunda...

dj-ramon

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800 BABA
slm dostlarım bu gün satınalma sitelerinde dolaşırkenbir xd 9 16 mb plus 4 gördüm tesadüfün bölesi... nick i substar1 arkadaşımıza denk geldik uygun fiyata kırmadı bizi anlaştık nasip olursa pazar günü ortağım metin babamızı izmirden yola çıkarıyoruz pazartesi sabahı istanbuldan orgumuzu alıp gelecek huzurlarınızda ortağım metin babamızada çok teşekkür edeiyorum burdan kendisi maddi manevi destek veriyor yoksa alamazdım klavyeyi daha 3 gün oldu g 600 satalı üstünü metin babamız veriyor bu iyiliğin altından nasıl kalkacam bilemiyorum rabbim razı olsun ondan mübarek cuma günü hayırlısı ile fiyatını yazmıyorum arkadaşımız bu konuyu görünce isterse ilave eder kendisine burdan çok teşekkür ederim hakketten iyi insanlar temiz piyanistlerde var bitmemiş tekrar rabbim razı olsun onlardan.... substar1 arkadaşımızda sx3000 alacakmış ondan satıyor akabinde herkes muradına eriyor tabiki ketrondan sonra alınacak en iyi cihaz ketron dur gene inş bende elim bollaşır bollaşmaz sx 3000 nide alacam nese ben kavuştum rüyama ya artıkın herkesten rabbim razı olsun piynistşantör üstadım ritimleri sesleri bekliyom haa haberin ola ...pazarteside gelmez şimdi emi :)nese şunun şurasında ne kaldıki...:)

Cevap: xd9 uma kavuşuyorum en sonunda...

ketroncu dostlarım sizlerde saolun bi kişi bile hayırlısı olsun takıldığın yerde bize sor dememiş kendinizdenmi bıktınız ne...saygılar...

selam.Forumlarda hemen duygusal ve ön yargılı olmamak lazım.buradan kaç kişi geldi geçti.ben 6 yıldır üyeyim.ketrona bir sürü paylaşımda bulunmaya çalıştık.pek çok sanal dostluklar oluştu.ketron kullanıcılarının pek çoğu işinde çok usta olduğu için ve elektronikkulanımı konusunda yeterli olmadıkları için bu tür ortamlardan habersizler onlar işini yapıyor.buraya takılan ketroncu sayısı oldukça sınırlıdır,hatta bir iki kişidir.Müzikle ekmek kazanan ama aletin teknolojik özelliklerine ihtiyaç duyanlar ketrondan uzaklaşıyor.Artık hiç kimse müzisyenin sanatsal becerisi ile ilgilenmiyor mp3 ayarında müzik duysun da insan mı üretiyor makina mı ürertiyor önemli değil.o yüzden ketron kullanıcıları giderek azalıyor.Ama işinde iyi olan birisi için ketronun ses ve ritim potansiyeli çok iyi özellikle halk müziği ve sanat müziği üretmede doğala yakın orkestra tadında müzik yapabilirsiniz.İyi bir seçim yapmışsınız kutlarım.Ben 6 yıldır evde hobi amaçlı ketron çalıyorum(XD9)Ancak daha çok bağlama ve sahne ile uğraşıyorum,koro çalıştırıyorum. xd9 ile ilgili olabilecek ve benim elimden gelen her türlü konuda yardımcı olurum.Selamlar

sevgili kardeşim orgun şimdi den hayırlı olsun ...o kadar duygulu yazmışsın ki cevap vermemek elde değil...umarım kısa zamanlarda üst model klavyelere ve cihazlara sahip olursun...sevincini paylaşıyor,mutlu zamanlar diliyorum...sevgilerimle...

hayırlı olsun...iyi günlerde kullan inşaallah

saolun dostlarım ben kendi müziğimi kendi tarzımı ortaya koyan emekçilerdenim hiç bir zaman klavyeye basayımda varasyon varasyon çalsın ben üstüne okuyım demedim aksine ben çalacam ben sölicem diye inat edip bu işlere kalkıştım şükür beğeniliyoruzda ekmeğimizide yiğiyoruz ama herkeste bi pa 80 al kaset gibi kullanırsın böle bi sevda ozaman bana ne gerek var ki... ha o cihazlar ha leptoplar ne farketçek ordan bir iki tuş basmakla org mu kullanmış olacam işte ben bunun mücadelesi için ketronu seçtim kimseyede kulak asmadım ben zevk alıyorum parçaları çalarken tembel olmadım olmıcamda piyanist lik neyi gerektiriyorsa onun için mücadele edecem arkamdan`; adama bak laptoptan çaldı çaldı aldı parayı gitti dedirtmem alnımın teriyle hakkını vererek alırım paramı inş bu yazdıklarım bazılarına örnek olurda biraz ellerini kafalarını çalıştırırlar ; kaset gibi aletleri değil saygılarımla....

erkanım hayırlı olsun şimdiden xd9 bende ki pa 80 öyle bir kart yükledim ki şuan set çalışmalarım var süper gidiyor kimsede böyle kart yoktur sesler harbi 10 numara orgunu aldıktan sonra gel bize biraz çalışma yapalım takılalım kardeş metin babaya çok selam söyle

Merhabalar...

Yeni cihazınıza en kısa zamanda kavuşmanız dileklerimle ; yeni cihazınız hayırlı olsun...

"Ketron" un saunduna alışan başka bir cihaz zor kullanır ; bu benim fikrim.Ben müzisyen olmamama rağmen Ketron SX3000 kullanıyorum.Sadece, cihazdaki "batı sesler" ritimler kadar muhteşem değil; bu küçük kusuru haricinde harika! bir cihaz...

İyi akşamlar ; selâmlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba arkadaşım konuyu yeni gördüm Öncelikle yeni cihazın hayırlı olsun. Çok iyi bir seçim yapmışsın. Eğer ihtiyacın olursa bu siteden çok büyük yardım alabilirsin ve çok faydasınıda görebilirsin. Bende xd9 u alalı 3 yıl oldu Buradan çok şey öğrendim. Sen xd9 danda çok şey öğreneceksin inşallah. Çünkü xd9 da her gün karşına yeni bişey çıkar. Sen dersinki tamam artık ben bu cihazı öğrendim istediğim gibi kullanırım dersin. Sonra bi bakarsın hala bilmediğin şeyler varmış. Yani hergün karşına yeni bişey çıkabilir. İşte böyle olur. Gittikçe sen ona o sana alışır. Yeniden tebrik ederim. İyi günlerde kullanmanı dilerim. Hayırlı günler.

hayırlı olsun arkadaşım xd9 güzel bir org bir zamanlar bende pa55tr vardı xd9 ile takas edyim dedim üste 1000 lira istemişlerdi gözüm xd9 da kalmıştı sonrasında or700 kullandım daha öncesinde a1000 kullanmıştım dandik aletlerle oyalandım durdum en son sx 3000 kullanıyorum ketron kalitesi harika