- Enst.
- KORG PA 800 BABA
slm dostlarım bu gün satınalma sitelerinde dolaşırkenbir xd 9 16 mb plus 4 gördüm tesadüfün bölesi... nick i substar1 arkadaşımıza denk geldik uygun fiyata kırmadı bizi anlaştık nasip olursa pazar günü ortağım metin babamızı izmirden yola çıkarıyoruz pazartesi sabahı istanbuldan orgumuzu alıp gelecek huzurlarınızda ortağım metin babamızada çok teşekkür edeiyorum burdan kendisi maddi manevi destek veriyor yoksa alamazdım klavyeyi daha 3 gün oldu g 600 satalı üstünü metin babamız veriyor bu iyiliğin altından nasıl kalkacam bilemiyorum rabbim razı olsun ondan mübarek cuma günü hayırlısı ile fiyatını yazmıyorum arkadaşımız bu konuyu görünce isterse ilave eder kendisine burdan çok teşekkür ederim hakketten iyi insanlar temiz piyanistlerde var bitmemiş tekrar rabbim razı olsun onlardan.... substar1 arkadaşımızda sx3000 alacakmış ondan satıyor akabinde herkes muradına eriyor tabiki ketrondan sonra alınacak en iyi cihaz ketron dur gene inş bende elim bollaşır bollaşmaz sx 3000 nide alacam nese ben kavuştum rüyama ya artıkın herkesten rabbim razı olsun piynistşantör üstadım ritimleri sesleri bekliyom haa haberin ola ...pazarteside gelmez şimdi emi
nese şunun şurasında ne kaldıki...