Yamaha A1000 Tertemiz

hakan975

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha PSR A1000
Evde kullandığım, sıfır aldığım orgumu sıkıldığım ve daha önceden yaptığım gibi arada bir değişiklik iyi oluyor diye satıyorum. Banka memuruyum. Orgumu sıfır aldım. Kutusu kullanma klavuzları vs. hepsi ilk günkü gibi. Ekranındaki jelatini bile duruyor. 1.200-tl isiyorum. Az bir pazarlık olabilir. Çok çoook temiz olması halinde Korg İ30 hd ile takas yapabilirim. Balıkesir Merkezde Oturuyorum. Fotoğraflarını anca fırsat buldum çekebildim.:)

Orgum çipsiz yani TR değil, düz dür.

Telf: 0544 745 46 75

Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler. Bu ilandan sonra kardeşim aradı. Elimdeki orgu değiştirmemem için beni ikna etti. İleride üst modeli için nakit kaynak ayırabilirsem öyle satacağım. Kusura bakmayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
öncelıkle hayırlı satıslar dılıyorum a1000 tr mi düzmü onuda yazsan alanlar ıcın ıyı olacak

Zafer kardeşim teşekkür ederim. İlanıma ekledim.

bende korg i30 mevcuttur hocam istersen irtibata geçelim..yalnız hd değil...hd de hard disk var başka hiç bir farkı yok...heryeri sağlam bakımını yeni yaptırdım hiçbir problemi yoktur..tuşları, swichleri, pichbenti, ekranı sağlamdır...beni bilen bilir.en güzel seti yaptım cihaza...bir düşün derim...

alet gerçekten çok temiz alana şimdiden hayırlı olsun,hayırlı satışlarınız olsun hocam

Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler. Bu ilandan sonra kardeşim aradı. Elimdeki orgu değiştirmemem için beni ikna etti. İleride üst modeli için nakit kaynak ayırabilirsem öyle satacağım.