yamaha a2000 ıs acil

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 5K

EMRE_53

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA A2000 PLUS EMO USB
sevgılı ustadlar ben yenı bır klavye alıcam ama bu yamaha a2000 e mesela ornek pa 800 seti yada drum set kıt falan yuklenmıyormu bır de bu alet türkıyede ne zaman satısa cıkacak bılgısı olan varmı 64 mb lık dahılı hafıza kapalımı sample gene atılmıyormu bılıgılendırırsenız sevınırım

Cevap: yamaha a2000 ıs acil

üstad o dahili hafıza son kullanıcıya açık değil bildiğim kadarıyla

aman kardeşim sen yamahadan uzak dur da isteidğini al :D

aman kardeşim sen yamahadan uzak dur da isteidğini al :D

aslında salim burda tam tersıni söylemek istemiş; sen yamaha al kardeşim ne sıkıntın olursa ben sana yardımcı olurum demek istemiş tezat yapmış yani :)

Geçen hafta Do-re müzik / Beşiktaş mağzasından bir yetkili ile telefonla görüştüm.Ben de A2000 modelini düşünüyorum. Aralık ayı sonuna doğru satışa çıkacağını öğrendim. Bunun nedeni ise; yeni bir set hazırlığı varmış bu model için.Fiyatının da takriben 1.500 euro civarında olacağını söylediler.

Alacaklara şimdiden hayırlı olsun...

1500 $ + KDV mi, yoksa hepsi yani KDV si içinde toplam 1500 dolar mı ?

A2000'ni bende sabırsızlıkla bekliyorum yeni bir alet alacaktım OR700 karar vermiştim fakat A2000 ni görünce kararım A2000 den yana oldu.

Geçen hafta Do-re müzik / Beşiktaş mağzasından bir yetkili ile telefonla görüştüm.Ben de A2000 modelini düşünüyorum. Aralık ayı sonuna doğru satışa çıkacağını öğrendim. Bunun nedeni ise; yeni bir set hazırlığı varmış bu model için.Fiyatının da takriben 1.500 euro civarında olacağını söylediler.

Alacaklara şimdiden hayırlı olsun...

a2000 için bir set hazırlığı söz konusu değil. Şuanda sadece mevcut setin üstündeki eksik ritimleri tamamlıyoruz.

a2000 için bir set hazırlığı söz konusu değil. Şuanda sadece mevcut setin üstündeki eksik ritimleri tamamlıyoruz.

Ya üstad şimdi diyorumki bu A2000'ne OR700 v2 setini yükleseniz yani A2000 OR700 v2 ile aynı olsa yeter böyle bir durum olabilirse iyi olur, valla fazla bir sette gözümüz yok. Yani aleti bir an önce almak istiyorum :) olmazmı ?