• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha psrs650 yi 2+1 ses sistemi ile kullanan varmı?

savselsem

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Tyros 5
Değerli arkadaşlar,

Acaba yamaha s650 veya ( başka bir yamaha modeli) 2+1 ses sistemi ile kullanan varmı ? Var ise öneriniz olur mu?
Selamlar..
Savaş ELVAN

Cevap: yamaha psrs650 yi 2+1 ses sistemi ile kullanan varmı?

Evet arkadaş ben kullanıyorum. Evde oldukça yeterli ... Baslar çok doyurucu... Bulabilirsen Logitech x230 öneririm..

benim S650 nin hoparlörlerinden bahsettiğin rahatsız edici sesleri duymadım. Zaten genelde ses sisteminde veya kulaklıkla kullanıyorum. Bana göre s650 nin hoparlörleri iyi düzeyde. Yanlız o sesler bazı A1000 ritimlerinde yapabilir. Style volümden volümünü biraz kısmanı öneririm.

szdemir kardeş , dediğini yaptım denedim, cihazın kendi ritmleri ile sorun yok, a1000- a2000 ritmlerinin sesi yüksek olanları bir zaman sonra zınlama yapıyor, sen muhtemelen ses sistemi kullandığın için bozuk ses almıyorsun, deneyebilir misin? Muhtemelen bende logitech takacağım galiba....
Selamlar,
savaş elvan

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çok sağol arkadaş tavsiyen için , cihazı alalı 10 gün kadar oldu, cihazın kendi hoparlörlerinden baslardan ınlama - vınlama ( titreşim) sesi alıyorum - senin cihazda da oluyormu- cihaz çok çok iyi ( ritmler - sesler - usb. vs. süper) ama sanki dahili hoparlörler iyi değil gibi, sen ne dersin ?

(ayrıca bende oldukça geniş ritm arşivi var- ihtiyacın olursa yollarım)

Saygılar,
Savaş ELVAN

kardeşim aletin kendi hoparleri oldukça yeterli öyle bir sorun olmuyor ama a2000 ve a1000 ritimlerinin volumlerini kısarsan böyle bir sorunun kalmaz ...