• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha S650 mkoç karma yep

Murat Koç

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
MEDELİ DANTE TR J - YAMAHA A2000
Merhaba Arkadaşlar. Sözvermiş olduğum karma yep paketimi paylaşıyorum. Daha önce söylemiş olduğum gibi, burada diğer arkadaşların yep paketinden ve A2000 S650 OREİNTAL paketten derlediğim en sevdiğim sesler var. Aynı zamanda UMİT setten ve s650 Oriental setten 1 er adet drum kit te bulunmakta... Paketi bende daha çok yeni hazırladığımdan, REG sesleri daha sonra paylaşırım. Sizlerde bu ham seslere reverb ve cours vererek sesleri zevkinize göre ayarlayabilirsiniz...

link

Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı

Cevap: Yamaha S650 mkoç karma yep

Merhaba Öncelikle set için teşekkür ederim biraz önce deneme fırsatım oldu sanırım m3 zurnada hatalı dizilim olmuş birde mey sesini çok fazla koymuşsunuz onun yerine 4 telli elektro ve bağlama sesleri koyabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim sizin gibi üstadlar olmasa s650 çöp olacak.

Merhaba Öncelikle set için teşekkür ederim biraz önce deneme fırsatım oldu sanırım m3 zurnada hatalı dizilim olmuş birde mey sesini çok fazla koymuşsunuz onun yerine 4 telli elektro ve bağlama sesleri koyabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim sizin gibi üstadlar olmasa s650 çöp olacak.

Hocam gerçekten haklısın, Şimdi siz söyleyince jeton düştü, M3 zurnayı bir kere denedim. Geçekten bozuktu onu çıkaracağım. Elektro ve 4 telli leri bağlamaları az koymamın sebebide tamamen bilinç altı. Ben aslında bağlamacıyım o sebeple orgda hayatta bağlama çalmam, Bu sebepten koymamıştırım. Ama iyiki uyardın arkadaşım şimdi hemen bazı sesleri silip yeni bir yep hazırlayacağım onuda paylaşırım.. İlginize çok teşekkürler....

Hocam şimdiye kadar paylaşılanlardan farklı elektro ve bağlama varsa ekler misiniz ?
Teşekkürler...

Hocam şimdiye kadar paylaşılanlardan farklı elektro ve bağlama varsa ekler misiniz ?
Teşekkürler...

Hocam Farkılı birşey yok ama bir bağmacı olarak Elk Bolak bence on numara elektro var. diğer setlerden farklı ve en sevdiğim Elektro...

Elektro gerçekten güzelmiş, emeğinize sağlık. Çok teşekkürler....

Gerçektende elektro bolak mükemmel biraz efekt verince harika oldu diğerlerinide dediğiniz gibi yaparsanız on numara set olur diye düşünüyorum
saygılar.

evet sesler bence daha önemli ritim bı sekılde duzenlenıyo yazılıyoo ama ses zor elektro zurna önemli rica etsek biraz daha desek yüzsüzlük olmaz umarım
çok tesekkurler saygılar

Gerçektende elektro bolak mükemmel biraz efekt verince harika oldu diğerlerinide dediğiniz gibi yaparsanız on numara set olur diye düşünüyorum
saygılar.

Hocam istediğiniz tarzda, yep dosyasını farklı bir başlıkta paylaştım. Ordan indirebilirsiniz.....

evet sesler bence daha önemli ritim bı sekılde duzenlenıyo yazılıyoo ama ses zor elektro zurna önemli rica etsek biraz daha desek yüzsüzlük olmaz umarım
çok tesekkurler saygılar

insan açık alette birşeyler yapmanın zevkine ancak şimdi varabiliyor.... Bundan sonrası ancak kendimin yapacağı sample ler olacaktır. Piyasada bulunan sesler ancak bu kadar. Fırsat ve zaman buldukça, varolan kmplerden ve kendimin çekeceği sample seslerden birşeyler hazırlamak niyetindeyim. Eğer güzel olursada burda yine paylaşmak isterim.. Daha önce dediğim gibi ben bağlamacıyım. Kullandığım bağlamada, düğünlerde lesli pedal kullanıyorum. Lesli bir şekilde bağlama sesini, kaydedip, orga atmayı deneyeceğim. Nasıl yapılacağını az çok tahmin ediyorum, fakat tam olarak bana yardım edebilecek yol gösterecek arkadaşlarında bilgisine ihtiyacım var. Burdan bana yol gösterirlerse seviniriim....
Saygı ve sevgiler...