• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha serisi icin tavsiye bekliyorum

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
elimde yamaha a1000 var sesleri hosuma gitmiyor istedigim elektro zurna kemence sesleri yok diger serilerde yamaha 700 1 ve 2 de bu sesler mevcutmu tavsiye edermisiniz kesin takas yapacam korg serisi istemiyorum cunku tuslari bana cok sert geliyor illa yamaha diyorum tavsiyeniz ne olur saygilar

Cevap: Yamaha serisi icin tavsiye bekliyorum

daha önce or700v2 ile sitede birçok açıklamalarım oldu arama kısmından bulabilrsinz sizin htiyaçlarınızı muhakkakki or700v2 karşılayacak.bütceniz varsa tyros serisi tavsiye ederim salim abi tyros3 ünü satıyor onunlada irtibata geçeblirsiniz

tyros serisi bana cok gelir cok gelmesinin yanında benim acemi olmam yoksa almak sorun olmaz ben yamaha 700 1 ve 2 uzerinde daha cok duruyorum

o zaman kesinlikle or700v2 tavsiye ederim.v2 user datasında sample sesler v1 den daha dolgun drumkitler de öyle insan sesleride v2 deki diğer bir özellik ayrıca türkçe menü olmasıda kullanıcıya kolaylık sağlıyor

evet arkadaşlarımın fikirlerine sonsuz katılıyorum aleti önce kendin sevmen lazım ayrıca vı de alsan v2 de alsan birgün gelir aradıklarını bulamıyabilirsin çünki bu cihazları piyasaya getiren kişiler önce kendi kazançlarını düşünür sonra müzisyeninin memnunuyeti gelir her ne kadar haaayıııır deseler de bu bir kuraldır şimdi v 2 satılıyor yarın v 3 gelirse aradıklarını bulamıyabilirsin onun için aleti incele aklın neye yatarsa öyle davran ben 3 senedir v1 kullanıyorum çalışmalarımı kendi çabamla yapıyorum fevkalade belki v2 ye benzemeyen yanları olabilir ama başkalarına para kazandırmak için satıp v2 almam kazancım yine aynı olacak sana başarılar diliyorum 50 kişiye sorarsan 50 değişik cevap alırsın kararını kendin ver

evet arkadaşlarımın fikirlerine sonsuz katılıyorum aleti önce kendin sevmen lazım ayrıca vı de alsan v2 de alsan birgün gelir aradıklarını bulamıyabilirsin çünki bu cihazları piyasaya getiren kişiler önce kendi kazançlarını düşünür sonra müzisyeninin memnunuyeti gelir her ne kadar haaayıııır deseler de bu bir kuraldır şimdi v 2 satılıyor yarın v 3 gelirse aradıklarını bulamıyabilirsin onun için aleti incele aklın neye yatarsa öyle davran ben 3 senedir v1 kullanıyorum çalışmalarımı kendi çabamla yapıyorum fevkalade belki v2 ye benzemeyen yanları olabilir ama başkalarına para kazandırmak için satıp v2 almam kazancım yine aynı olacak sana başarılar diliyorum 50 kişiye sorarsan 50 değişik cevap alırsın kararını kendin ver

Üstad'ım ona buna para kazandırmak istemiyorsan, bu yazımı okuduğun zaman tüm yaptıklarını insanlarla paylaş bari millet kazansın ;) Bu büyüklüğünü göster..

Yaşça büyüksün, ama söylediğin cümleler gerçekten kırıcı.. Neyse yaptıklarını paylaşmanı isterim, insanlar yararlansın..

Saygılar

:) komik!

yücesoylar senin kastın kime ki başkalarına para kazandırmak istemiyorum şeklinde cümle kuruyosun? Buradaki hedef aldığın şahıs kimdir?

Hedef aldığın kişi Can BAŞAR ise, sen zaten or700 v1 alarak ona para kazandırmışsın. O da o parayla gitmiş, bizler daha çok kazanalım die V2 'yi çıkartmış. Sonra V2 yaptıranlar ona tekrar para kazandırmış, alet daha da güzel olsun diye V2Plusu çıkartmış...

Şimdi nolmuş? Birileri birilerine kazık mı atmış? Yoksa birileri birilerinin ekmeğini mi sağlamış?

Bu olay, doğal olaylarının zincirleme reaksiyonu gibidir hocam. Biri alır diğerine verir, son alan, ilk alana verir. Sistem böyledir.

Eğer sitedeki yaşınız doğru ise, bir büyük olarak sizin, bunları daha mülayim kafayla idrak etmeniz gerekirdi.

Saygılar...

bende yeni bir proje üzerinde çalışıyorum hem korg dan hemde yamahadan üstün bir klavye yapıyorum, kimse para kazansın istemiyorum :)

elimde yamaha a1000 var sesleri hosuma gitmiyor istedigim elektro zurna kemence sesleri yok diger serilerde yamaha 700 1 ve 2 de bu sesler mevcutmu tavsiye edermisiniz kesin takas yapacam korg serisi istemiyorum cunku tuslari bana cok sert geliyor illa yamaha diyorum tavsiyeniz ne olur saygilar

sevgili kardeşim sen or700trv2 al ben kullanıyorum çok memnun kalırsın sesleride on numara istedigin her şeyi bulabilirsin

:) komik!

yücesoylar senin kastın kime ki başkalarına para kazandırmak istemiyorum şeklinde cümle kuruyosun? Buradaki hedef aldığın şahıs kimdir?

Hedef aldığın kişi Can BAŞAR ise, sen zaten or700 v1 alarak ona para kazandırmışsın. O da o parayla gitmiş, bizler daha çok kazanalım die V2 'yi çıkartmış. Sonra V2 yaptıranlar ona tekrar para kazandırmış, alet daha da güzel olsun diye V2Plusu çıkartmış...

Şimdi nolmuş? Birileri birilerine kazık mı atmış? Yoksa birileri birilerinin ekmeğini mi sağlamış?

Bu olay, doğal olaylarının zincirleme reaksiyonu gibidir hocam. Biri alır diğerine verir, son alan, ilk alana verir. Sistem böyledir.

Eğer sitedeki yaşınız doğru ise, bir büyük olarak sizin, bunları daha mülayim kafayla idrak etmeniz gerekirdi.

Saygılar...

bazı insanlar herşeyi amme hizmeti istiyor
yamaha sanki bedava veriyor orgu
ya da düğünlerde çalan arkadaşlar bedavaya çalıyorlar
herkes hem kazanacak hem de üretecek
önemli olan alınan bedelim karşılığının verilmesidir.
üreten ve geliştiren her insan karşılığını mutlaka almalıdır ki
daha iyisini yapmak için hem şevki hem bütçesi olsun.
ben yapıcam sen benim emeğime bedava konacaksın oh ne ala memleket yücesoylar