Yine ayni olay yaşanacak

ketron55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketronxd9-ketronx1
evet arkadaşlar pa 3x çıktı audyadanda1000tl daha ucuz ve benim tahminimce audya süper olmasına karşın yine silinecek piyasadan biliyosunuzki kaç yıldır insanlar audyabekledi ve havasını aldı adamlar daha bi set bile yapmayı beceremedi belliki türkiyede ketron yine istediği yere ulaşamayacakhayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek

Cevap: Yine ayni olay yaşanacak

arkadaşım audyanın soundu ve batı müziği ve bazı özellikleri pa3x ten iyi gibi ama biz türkiyede yaşıyoruz çoğunluğumuz türk müziği yapıyoruz ve yerli enstrumanlar ritimler sesler kitler bizim için ön planda o yüzden korg firması bu avantajı iyi kullanıyor o yüzden pa3x elbette tutulur malesef ketron bu konuda şanssız ama zaman neleri getirir bilinmez şu aşamada korg un elinde artık birikmiş bir ses ritim kütüphanesi var ve üzerine eklenip gidiyor bundan sonraki pa4x pa5x te avantajlı şimdiden ayrıca pa3x tipi çok güzel bence çok estetik ve güzel

arkadaşlar tartışmaya gerek bile yok.bugün piyasada hangi alet varsa hepsi parasının aleti.kimse fahiş fiyatının üstünde para istemiyo.alan alıyo satan satıyo.demekki herkesin bi bildiği var.kimsenin hakkını yemeye gerek yok.zamanında korg az para harcamadı hem kendisi yaptırdı hemde parayla yapanlara destek oldu.bizim tünel bedava olcak mantığından kaybetti hep.cepten yaptırması da zor geldi.durum bu artık yapcak bişe yok bu saatten sonra.

bu saatten sonra ketron dan hiç bir halt olmaz.daha piyasada setleri bile yok. ne zaman istanbul a gidip sorsam bu hafta set piyasada deyip yalan soyluyorlar adamlar.

Bende ilerde nasip olursa xd9 dan pa3xe oda olmazsa 2xe falan geçmeyi düşünüyorum. Ben korgun hiçbir aletini kullanmadım. Ama netten takip ettiğim kadarıyla uzaktan çekici görünüyor insana. Bazen başka cihazlarında tadına bakmak lazım. Bu saatten sonra ketronun başına neler gelir, iyi olur veya kötü olur orasını hiç bilemem. Ama açıkcası bende fazla umutlu değilim. Bir ketron kullanıcısı olarak bile pa3x i audyadan daha fazla takip ediyorum. E artık yorum sizin. Birde birşeye çok karşıyım. Bence korg roland ketron gibi marka ayrımı yapılmamalı. Benim mesela hangsi hoşuma giderse ben markasına bakmam bile. Bence herşey kulakta bitiyor. Eğer cihazınız sizi eğlendiriyor ve isteklerinize cevap veriyorsa bu her marka olabilmelidir. Saygılar

baslangicta roland hepsinden iyiyiydi e 40 g600 g800 g1000 g2000 sonra i30korg cikti rolanda buyuk darbe son bitirici vurus pa80 san ve serileri x1 x2 derken x3 korgun sirti yere gelmez

Merhaba arkadaşlar
Bende şu an xd9 plus4 set kullanıyorum.Acizane biraz yorum yapmak istiyorum.Şu ana kadar tüm klavyeleri kullandım.Önemli olan rakip markalar değil,tamamıyla destektir.Audya için çok geç kalındı niçin? ben esnafım müzisyen değilim diye düşünürseniz küçük hesaplar yaparsanız elinizdekinin altın olduğunu ve nasıl işleneceğini bilemezsiniz.Her ağızdan çıkan yapılmaz.İşi duayene bırakıcaksınız.Bedeli ödenecek işleyecek zamanında sunacak ve önemlisi uzun müddet destek verecek.işte bu kadar basit.Avrupada 1 numara olabilir ama burası Türkiye çünkü müziğimiz farklı.Örnek:Albüm çıkaracaksınız ne yapılıyor,eseri çalmadan önce iyi hazırlanılıyor sonra çalınıyor.kim hazırlıyor bu işin en iyileri.Kısacası Bu iş bir iki kişiyle olmaz ekip işi olacak.Umarım Tünel müzik bunu dikkate alır.Alet çıkmış 1 yıldan fazla olmuş.Bizimkilerin standında klavye yok.Olmaz olmaz.Zaman para kazanma zamanı değil meşhur olma zamanıdır.Meşhur oldunmu para sonradan geliyor.Saygılarımla.

kardeşim bu alet çıkalı 3 sene oldu aşağı yukarı bu aletzamanında işlenseydi ve sağlam gelseydi bugün herkes korg yada diğer bir klavye yerine audyayı kullanacaktı tunel işi bilmiyo bence her zaman erken kalkan parayı kazanır düşüncesindeyim

aslında tünel işini bildiği için yapmamıştır ketron azıyla kuş tutsa korg la yarışamaz millete yaranamaz genel zihniyet değiştirmez tünel boşu boşuna para harcamamış zaten elinde ketron sesleri vat onlara bir iki ayar çekmiş isteyen alır isteyen almaz işini bilen piyanist audyayı alır istediği gibi işler zevk meselesi alet pahalı zaten

bizde şöyle bir durum var.
çoğunluk nereye gidiyorsa bizde çoğunluğa uymak zorunda hissediyoruz kendimizi.
aslında biraz cesaretli davranıp ketron,roland,yamaha gibi cihazlara şans tanımalıyız.
Allah kısmet ederse birgün KORG u bırakacam inş .
Bozulan picbentlere ödediğim paraya yazık.
Manevi zararımın haddi hesabı yok.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri