Zuhal müziğe teşekkür

SAVAŞ1974

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa 600
ALİ beye teşekkür ederim bende gw 8 aldım alet gayet güzel çok rahat her tür program çıkarır.alete rıtım yazdırtıp hiç bir ücret almadan sitede yayınladığınız için sağolun ömerx se yazdığı ritimler içinde çok teşekkür ederim ritimler gayet güzel ve başarılı çalışmalardan dolayı bir roland kullanıcısı olarak zuhal müziğe saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Zuhal müziğe teşekkür

güle güle kullan kardeşim.aletin içersindeki seçili ritimler işini rahatlıkla görür zaten.hepsini yüzlerce g seri,va7,exr serilerinden tek tek seçtiğim ritimlerden oluşuyordu.ama zevkler tabiki farklıdır.neticede şıkır şıkır ritimler.ayrıca seçilen ritimlerin bir kısmı sitedeki üstadların yayımladığı ritimler birkısmı da zuhal müziğin yayımladığı ritimlerden derlemiştim.fiat performans açısından gayet güzel bir alet gw8.ilk başlarda başta pitchbender olmak üzere biraz zorlanırsın ama 3-4 ay sonra aletin başından ayrılamazsın.saygılar.......

gw-8 hayırlı olsun, bence iyi bir seçim...

hayırlı olsun . iyi çalışmalar..

hayırlı uğurlu olsun o paraya alınabilecek en güzel klavye usb ve mp3 desteklemesi de ayrı bir avantaj,iyi günlerde kullanmanız dileği ile...

evet bencede bu bir patlamaya hazır küçük bir dev zaten aleti toparladıktan sonra programda hiç zorlanılmaz üstündeki sesler çok güzel hele lead seslerine bayıldım.zaten alette yeterınce mfx yani sese saund ayarı koymuşlar seç kopyala hazırla istediğn gibi sesleri zaten ritim yazmada var.ama piyasadaki ritimler bayağı bol zuhal müziğin sitesinden indirdiğim ritimler rahatlıkla iş yapar bütün arkadaşlara bool kazançlar.

hayırlı olsun ALLAH olmayanlarada nasip etsin :)

evet bencede bu bir patlamaya hazır küçük bir dev zaten aleti toparladıktan sonra programda hiç zorlanılmaz üstündeki sesler çok güzel hele lead seslerine bayıldım.zaten alette yeterınce mfx yani sese saund ayarı koymuşlar seç kopyala hazırla istediğn gibi sesleri zaten ritim yazmada var.ama piyasadaki ritimler bayağı bol zuhal müziğin sitesinden indirdiğim ritimler rahatlıkla iş yapar bütün arkadaşlara bool kazançlar.

hatta ek olarak rolandın eski modellerindeki ritimler de ayarlanıp gw-8'e uygun hale getirilebiliyor, hatta kendimiz bile eldeki ritimlere ek yapabiliyoruz,valla menüsü güzel,buna elverişli...

hayırlı olsun ALLAH olmayanlarada nasip etsin :)

valla arkadaşlar aleti kurcaladıkça daha da güzel olacağına eminim hayırlısı olsun hepimize bol kazançlar.ama g600 lede 5 6 sene ekmek yedık halada iş bitiriyor inşallah sanada nsip olur sağol:)

hatta ek olarak rolandın eski modellerindeki ritimler de ayarlanıp gw-8'e uygun hale getirilebiliyor, hatta kendimiz bile eldeki ritimlere ek yapabiliyoruz,valla menüsü güzel,buna elverişli...

bu kış oldukça zamanımız olacak hepimiz elden ne gelırse yapıp paylaşırım.bilgi için sağol