• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yeni profil mesajları

Arkadaslar merhaba
Korg pa2x kullanicisiyim . Program sonrası klavyeyi kapattim rvde tekrar actim pitcbend kaydiriyordu ve kisa bir sure sonra cihaz kitlendi . Aonra servise goturdum komple pitcbend degisti sifir takildi . Ancak 3 gun sonra tekrar ayni arixayla karsi karsiyayim problem nedir ? Bilen varsa ya da basina gelen varsa cozduyse donebilir misiniz lutfen cok acil .
zafer kardeş iyi günler. pa 500tr ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim paylaşımlarınızı ilgiyle izliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..bazı ritimlerde kötü ses ve perküsyonları değiştirmek istiyorum.introlara yazılmış melodilerin bazılarının sesleri oktavı ince düzeltmek istiyorum.userde yer açabilmek için bazı ritimleri silebilirmiyim.şimdiden çok teşekkür ederim.
üstadlar hayırlıişleriniz bol kazançlarınız olsun.yamaha a2000 klavyem için ritm dir set indirdim önceden virüsden etkilenmezdi 2 ay önce indirdiğimde usb iptal.sağolsun emo usta yardımcı oldu yeni bir usb gönderdi bu usb ye birşeyler yüklesek aynı sorun olur mu olmaz mı virüssüz,saygılar selamlar.
Selamun Aleykum arkadaslar bana satlilik Juzisound 1 lazim 2ci elde olsa olurr fark etmez bilen varsa yazsin
abilerim hayırlı günler bu işte amatorum daha yeni öğreniyorum roland g 600 um vardı biraz ilerledim sattım şimdi pa80 veya pa500tr almak istiyorum hangisini oneririsiniz
AdmiN
AdmiN
pa800 bul güzelinden :) saygılar..
Geri
Üst