E

Profil mesajları Son aktivite Paylaşımlar Hakkında

  • ustam antalyada tanidiklarim var onlar bu konuyla ilgilense sizinde ne korgo nede baska biseyle ilgilenmek zorunda kalirsiniz ayrica usb hakinda biraz bilgi verebilirmisiniz cakma gibi söz konusu olmadigindan eminim
    Hocam ücretini havale yaparsın..Ben de usb yi kargoya veririm....Telefon numaram 0553 536 26 27 Telefonla görüşmek istersen arayabilirsin....
    S
    sevgili ertan bey aslında buraya setin çok işlenmemiş çiğ halini koydum esas yapılmışı elimde onu bilerek koymadım 4.4 de romen de var salla seti gümbür gümbür program yap ama niçin kızdığımı siz daha iyi biliyorsunuz millet sadece indirip kaçmak derdinde bu arkadaşlara neden paralı satıldığını şimdi daha iyi anlıyorum
    S.A.Ertan abim,umarim iyisindir?senden bir ricam olacak,kismetse haftaya pa600 alacam,senin kulladigin set ucretli?degilse bana ya maille yada burdan yollayabilirmisin?ben ev kullanicisiyim bana hangi sorunsuz olan hangi seti tavsiye edersin,bir kere yukleyim kalsin onun icin ,ikidebir sil yukle olmasin diye sana danismak istedim,almanyaya bol selam.....(mail; barisaksut@live.nl)
    S
    slm aslında 256mb bize kalan bölüm 96 mb üstadım
    merhaba hocam. ben pa 600 siparişi verdim. cumartesi gelecek. ama aklıma takılan bişi var. bu içerisinde gelecek olan set ce exp olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, 96 mb hafızaya yüklü olarakmı gelecek. yoksa extra bir çip ilemi içerisinde bulunacak. yani set yüklü haliyle bize boş 96 mb yermi sunulacak. yoksa set yüklendikten sonra bize kalan boş kısmı mı kullanacaz. yapılan yorumların birinde arkadaş içerisinde çip var o sökülürse 96 mb boş olacak demişti. ben aleti denemeden görmeden alacağım için. satıcının o çipi söküp gönderme ihtimali varmı. ( eğer öyle çip varsa) yaparlarsa böyle bişey ben bunu nasıl anlayabilirim. şimdiden teşekkürler.
    doğru diyorsun yazdıklarına katılıyorum üstadım ben korgtan yana karar kıldım inşallah bir an önce türkiyeye gelirde bizde alırız bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

    saygılarımla,
    selam ertan bey siz korg pa600 qt aldım demecinizi okudum almanyada satışı başladı sanırım çünkü türkiyede şubat ayında gelir dediler can elektronik(korg bayisi) yetkilelileri
    bende artık roland tan çıkmak istiyorum davul sesleri artık bir yerden sonra insanları rahatsız ediyor bundan dolayı korga geçeçem hocam merak ettimde kaça aldınız.
    saygılarımla.
    Ben bu yöntemle 3 oyun havası ritimini listenin en başına getirdim. Sizde hangi ritimin yazılmasını istiyorsanız bu şekilde yapabilirsiniz.
    her gün 1 oy değil istediğimiz kadar verebiliyoruz.
    Ben Chrome internet tarayıcısı kullanıyorum.
    Açıyorum BK-5 OR sitesini giriş yapıp oy veriyorum, çıkış yapıyorum, tarayıcıyı kapatıp tekrar açıyorum, giriş yapıp oy veriyorum. Bu şekilde istediğimiz kadar oy verebiliyoruz.
    evet ustam ama hergün 1 kere oy verebiliyoruz ben hemen hemen her giris yaptigimda dügüne yönelik ritimlere oy veriyorum zaten
    insallah öteki bk-5 kulanicilarda oy verir öylelikle oy sayimizi yükseltip biran önce ritimlerimize kavusuruz


    saygilarimla
    Merhabalar. BK-5 OR' de 2/4 Ankara ritimleri konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Müsayit olduğunuz bir akşam bana cevap yazın oylamalardaki sayıyı tekrar tekrar oy vererek yükseltebiliriz.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Top