jet.to.jet.67 kullanıcısının son içeriği | Trakya Müzik
  • Trakya Müzik 18. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.

jet.to.jet.67 kullanıcısının son içeriği

  1. jet.to.jet.67

    Korg pa900 tr.11 solo meyanlar nerede?

    Cevap: Korg pa900 tr.11 solo meyanlar nerede? Bir parça hazirliginda yada herhangi bir parçanın sonunda ve ortasında kullanacaksınız o bahsettiğimiz parçanın karar sesi ne ise o tuşa basmalisin. Karar ses bilirsin şarkının bittiği nota. Tabiki loop ile şarkının makamı aynı ve o parçaya uyumu...
  2. jet.to.jet.67

    Korg pa900 tr.11 solo meyanlar nerede?

    Cevap: Korg pa900 tr.11 solo meyanlar nerede? Loop meyanlardan bahsediyorsaniz yok. Sebebi teemmum hakkı bulundurmak istememeleri. Varsa Petlerdeki meyanlardan bahsediyorsaniz Update ile gelen bazı ritim ve Petler bendede okumadi.
  3. jet.to.jet.67

    roland türkiye a-e7 hakkında açıklama bekliyoruz

    Cevap: roland türkiye a-e7 hakkında açıklama bekliyoruz Bu hafta alet ile çalışmalarin yogun olduğu söylendi. Ilerleyen hafta açıklamalar yayınlanacak. zemin çalışmaları çok hareketli ve hararetli. Saglam kaynaktan aciklama boyle aramizda kalsin :))) Inşallah yolları açık olur. Sorunsuz...
  4. jet.to.jet.67

    korg i30 süper set!...

    Cevap: korg i30 süper set!... paylaşım için teşekkürler
  5. jet.to.jet.67

    Korg i30 EMO.set

    Cevap: Korg i30 EMO.set paylaşım için teşekkürler
  6. jet.to.jet.67

    i 30 tuşesi

    Cevap: i 30 tuşesi sagolasin hocam. ALLAH razı olsun. faydali bi açıklama oldu teşekkürler..
  7. jet.to.jet.67

    i 30 tuşesi

    Cevap: i 30 tuşesi Bu konuda bende çok sıkıntı icerisindeyim. ilk klavyem i30 olduğundanda olabilir. i30 tuselerine aşırı bağımlı kaldım. İkinci klavyem bk5 tuselerine halen alışamadım. uzun süre i30 kullanmami kendime yasakladigim halde yine olmadi. Bu uzun sürede bk5 üzerinde Poly sesler...
  8. jet.to.jet.67

    Şubat 2015 - Ömer Narin Ritim Paketi Yayında !!!

    Cevap: Şubat 2015 - Ömer Narin Ritim Paketi Yayında !!! güzel bir soru. serkan Türküm hocamızın kalitesi ortada ve Roland Tr.in bir üyesi olduğunu biliyorum. yani Roland türkiyenin büyük bir parçası konumunda. aklıma takılan srk hocamızın 30 adet ritmi var ve sonradan hediyesi olarak 1 adet...
  9. jet.to.jet.67

    Bk 5 son paylaşımım.... 2-4 ve 4-4 ritim katip20

    Cevap: Bk 5 son paylaşımım.... 2-4 ve 4-4 ritim katip20 kim ne çıkarıyor anlamadımki. ketronmu. ?
  10. jet.to.jet.67

    korg i30 ritmler bozuldu yardım

    Cevap: korg i30 ritmler bozuldu yardım i30.da kit yükleme sınırı 8 adettir. ortalama 176 adet stl turk ritim yukleme şansınız olduğuna göre. Bu 176 adet stl turk ritimlerini 8adet kit ile çalıştırmak zorundasınız. bozulan ritimler yuklediginiz ritimler ise Kitleri uymamis ve orjinal...
  11. jet.to.jet.67

    Audya5 Merak Edenlere Bekleyenlere

    Cevap: Audya5 Merak Edenlere Bekleyenlere süper bi haber bu. başarılar diliyorum. inşallah hersey yolunda gider.
  12. jet.to.jet.67

    Roland xps 10- sample soru.?

    Merhaba arkadaşlar Roland XPS 10 ile sample ataması yapan varmı.. performansı nasıldır.?
  13. jet.to.jet.67

    KORG İ-Serisi Ritim-Ses Arşivi....

    Cevap: KORG İ-Serisi Ritim-Ses Arşivi.... rahatlıkla kullanılır
  14. jet.to.jet.67

    roland turkiye dikkatine

    Cevap: roland turkiye dikkatine evet açtığınız konu üzerine roland tr teşekkür putonunu kullanmış. Bu durum üzerinde araştırmalar yapacaklarını ve çıkan sonuçları bizlere paylasacaklarini zannediyor ve umut ediyorum.
  15. jet.to.jet.67

    roland turkiye dikkatine

    Cevap: roland turkiye dikkatine Rıfat arkadaşımız sıvı derken torc.un içindeki sividan bahsettigini zannediyorum. evet pitbender torc.unun içinde sıvı vardır ve bu sıvı kalitesiz olursa. özelliğini kaybeder yada keçeden siziverirse pitbender düzensiz görev yapar diye biliyorum..
Üst