klavyecıalı kullanıcısının son içeriği | Trakya Müzik
  • Trakya Müzik 18. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.
  • Trakyamuzik.net xenforo 2 ona bağlı Arowchat ve Facebook Trakya muzik 2. el ilanları Satılıktır (iletişim Admin) Saygılar

klavyecıalı kullanıcısının son içeriği

  1. K

    tofi org temizleyici

    Cevap: tofi org temizleyici guncel ilan
  2. K

    tofi org temizleyici

    merhaba arkadaşlar hepimizin sıkıntısı olan org synthesızer temızleyıcısı urettırdık basta en buyuk cozumu sıgara toz ıs gıbı pıslıklerı dırek sokup atıyor sıfır gorunum sağlıyor ve aletlerın uzerınde cıla benzerı katman yaratıyor aletın tozlanmasını sıgara dumanına maruz kalmasını kesınlıkle...
  3. K

    a2000(emo) ELektRo buyrun.

    Cevap: a2000(emo) ELektRo buyrun. emegıne saglık
  4. K

    KURZWEİL için Ses arşivi.......

    Cevap: KURZWEİL için Ses arşivi....... allah askina k2000 aldim ses konusunda yardimxi olun saygilar
  5. K

    600qt ÖZEL SET ÇIKTI !...

    Cevap: 600qt ÖZEL SET ÇIKTI !... ıyı sahneler dostlar
  6. K

    Korg pa800 256 studıo t.a.b set cok yakında

    Cevap: Korg pa800 256 studıo t.a.b set cok yakında Tamamdır bos olan yer durumuna kadar eklemeye calısırım lakın uzerınde calıstıgım set karma bır set ve saundlar kıtler edıt settır hangı rıtım kullanılıyorsa muzısyen arkadaslarımın arasında sevdıklerı eklemeye calıstım sete suan ıcın bı ucret...
  7. K

    Korg pa800 256 studıo t.a.b set cok yakında

    Uzerıne calıstıgım pa800 256 studıo tab set ı cok yakında sızlere sunacagım gerek guncel kullandıgınız rıtımler saundlar ve yenı edıtlenmıs rıtım ve saundlar barındıran pıyasa,bar,muzıkhol,ve dugun lerde kullanacagınız gerek dogu gerek ege ve ozellıkle trakya&rumeli de tatmınkar bır set olacak...
  8. K

    Son nokta dante tr mükemmel

    Cevap: Son nokta dante tr mükemmel demo yu aletı bulursam yapıcam en yakın zamanda dünya turunda maşallah cıhaz bugun tekırdagdaydı pazartesı görüşme ımkanım olursda tekrar bu sefer genıs bır vıdeo paylasıcam saygılar
  9. K

    Son nokta dante tr mükemmel

    Merhaba cumartesı gunu dante muzıkte aletı demo etme ımkanı buldum sagolsun dante muzık sahıbı tuncay abı onur ve ramazana canı gonulden teskkurlerımı sunarım alet mataryel olarak mukemmel kesınlıkle cın edasına kapılmayın sonucta pa600 de cın uretımlı :)) saund olarak ses kalıtesı...
  10. K

    Acil nexus synth vst yardım

    Merhaba arkadaslar elınde wındows ıcın nexus synth vst cracklı full olan varsa ozelden benımle lutfen paylassın saygılarımla maıl olarak yada ıstanbul ıcı rıcamdır saygılarımla
  11. K

    Hangisini alıyım

    Cevap: Hangisini alıyım kısa ve oz yorumlamak ıstıyorum roland bk5 tonları rıtımlerı ve mp3 bakımından güzel alet lakın pratık degıl yamaha a2000 bambaşka kı kulağın yamaha alışırsa başka klavye çalamazsın ben uzun bı sure a2000 kullanıyorum ve extra pa600 kullandım nevale bakımından bol bı...
  12. K

    Yamaha Profesyonel Klavye Arıyorum

    Cevap: Yamaha Profesyonel Klavye Arıyorum s650 nıyetıne gırme fuyatına gore cok güzel alet güncel usb lı yenı seslerı rıtımlerı hos ama zayıf kalıyo sahnede ıkıncı klavye olarak ıstersen eyvallah ama master klavye bakıyorsan bence daha profesyonel bı alet tavsıye ederım sana a2000 ayarında...
  13. K

    Dikkat korgpa3x çalındı

    Cevap: Dikkat korgpa3x çalındı güncel mesaj
  14. K

    Dikkat korgpa3x çalındı

    Merhaba gürkan keser arkadaşımızın korg pa3x klavyesi çalınmıştır aletin seri numarası 601 07 59 - 6010311 bu aletı bulan 2. El almak ısteyen serı numarasını kontrol edıp gurkan keserle ırtıbata gecsın yada kubılay muzık 0212 243 13 25 mustı muzık 0212 243 77 79 yada 155 polıs ımdatla...
  15. K

    merhaba bende a2000 ıcın emo usb var satarım ıstersenız 350 tl 0535 269 08 59

    merhaba bende a2000 ıcın emo usb var satarım ıstersenız 350 tl 0535 269 08 59
Üst