quardian kullanıcısının son içeriği | Trakya Müzik
  • Trakya Müzik 18. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.

quardian kullanıcısının son içeriği

  1. Q

    W 2 plus paylaşımlar

    teşekkürler
  2. Q

    pa600Qt içinde ram varmış ben ram ın nasıl bişi olduğunu hiç bilmiyorum

    Cevap: pa600Qt içinde ram varmış ben ram ın nasıl bişi olduğunu hiç bilmiyorum 2013 te yapılan yorumlara bak , şimdi ise en çok tutulan orglardan o zaman sıfırını 3500 tl ye alan lar şimdi 2. elini o fiyata veriyorlar .Sıfır alanlar zarar etmedi yani :D .
  3. Q

    Profesyonel ses sistemi tamir ve bakım

    Profesyonel mikser , powermikser , poweramfi , aktif ve pasif kolon , org , ve cami seslendirme sistemi tamiri yapılır. Elazığ ve çevre illere hizmet vermekteyiz. İletişim için 05399158652
  4. Q

    behringer bakiyorum.

    Cevap: behringer bakiyorum. Behringerlerin tonları fiyatlarına göre çok iyi tamirini yapanda yedek parçasıda çok . Mikserin üsüne örtü at sebekede yada bağladığın cihazda sorun olmadımı kolay kolay bozulmaz zaten. Yamahanın adı var bence tonları behringer kadar iyi deiğil sistem seçiyor her...
  5. Q

    M-Audio Firewire 410 mu Focusrite 2i2 mi?

    Cevap: M-Audio Firewire 410 mu Focusrite 2i2 mi? Kalite için firewire bence .
  6. Q

    Aktif Hoparlör Arıyorum.

    Cevap: Aktif Hoparlör Arıyorum. D-sounddan uzak dur bence sakın bulaşma .
  7. Q

    RCF 715a

    Cevap: RCF 715a Bence rcfnin 312 ve 315 pasiflerden şaşma kolonu süren amfi kaliteli olacak uyum sağlayacak . Tonlar mükemmel oluyor. Bence değil rcfnin aktifi trafolu deilse hiç birinin aktifine bulaşmayın biraz ağır olur ama arızalanınca tamiri kolay olur en azından.
  8. Q

    RCF 310 pasif kabin ariyorum tek olarak 300 watt

    Cevap: RCF 310 pasif kabin ariyorum tek olarak 300 watt Arkadaş işini biliyor rcfnin eski pasif kabinlerini yenilerin hiç biri tutmuyor .Eski pasifler yeniere taş çıkarır. Çalanda bunu biliyor heralde ondan çalmış Geçmiş olsun
  9. Q

    intel i7 core,8mb ram vs vs..AdmiN den

    Cevap: intel i7 core,8mb ram vs vs..AdmiN den Piyasa durgun iş yok para yok dolayısıyla harcayanda yok
  10. Q

    Web sitesi olan yada açacaklar.

    Web sitesi olan yada açacaklar. Web siteniz neden ön sırada çıkmıyor . Web sistenizin önde çıkmasını isterseniz videoyu izlemenizi tavsiye ederim. https://www.youtube.com/watch?v=uyYJzz3jYbM
  11. Q

    satilik soundcraft efx8

    Cevap: satilik soundcraft efx8 ilan 2014 te verilmiş :D
  12. Q

    pa55tr fikret set

    Cevap: pa55tr fikret set Umarım link sağlamdır.
  13. Q

    Roland BK-5 OR / Yeni Güncelleme Versiyon 1.05TR çıktı.

    Cevap: Roland BK-5 OR / Yeni Güncelleme Versiyon 1.05TR çıktı. Bir aydır arıyorum Allah razı olsun.
  14. Q

    Roland BK-5 OR / Yeni Güncelleme Versiyon 1.05TR çıktı.

    Cevap: Roland BK-5 OR / Yeni Güncelleme Versiyon 1.05TR çıktı. Bu gün siteye girebildim ve yeni gördüm teşekkür ederim ancak link kırık malesef .
  15. Q

    Roland BK-5 OR / Yeni Güncelleme Versiyon 1.05TR çıktı.

    Cevap: Roland BK-5 OR / Yeni Güncelleme Versiyon 1.05TR çıktı. Roland BK-5 OR Versiyon 1.05TR veya Versiyon 1.04TR olan varmı, upload edeip link verebilirmi arkadaşlar ?
Üst