A 2000 im geliyor gw 8 e elveda :)))))

• Konbuyu başlatan murti42
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 5K
Cevap: A 2000 im geliyor gw 8 e elveda :)))))

kuvayi abicim bende senin gibi evde boş zamanlarımda uğraşıyorum. a 2000 le ilgili gelişme olursa bana yardımcı olursan sevinirim abi. saygılar...

en saf yorum ve değerlendirmeleri benden albilirsin murti42 :)
Ama biraz sabretmen lazım :) Çünkü elim ağırdır biraz :)

Sevgiler,

estağfurullah abicim ne demek... bu işi öğrenen anasının karnında öğrenmedi ya!!:)

estağfurullah abicim ne demek... bu işi öğrenen anasının karnında öğrenmedi ya!!:)

:) aslında bak geçen bir başlıkta çok isabetli olduğunu düşündüğüm bir yorum yapmıştım bir başlık altında.Gerçi konuya tekrar burada girmek istemiyrorum.

Bu sitede bir sorun var. O da; müzisyen kavramı...Müzisyenlerin uğraşı ve ilgi alanları ile enstrümanlar arasındaki illiyet bağı konusunda yapılan yorumlar maalesef yanlış bir bilgi paylaşımı ve duygusallık ifadesi yaratıyor bu sitede.

Müzisyen var, müzik prodiktörü var, müzik enstrümanı yaratıcısı ve yapılandırıcısı var...Aradaki farkları çoğu üyemiz ne yazıkki gözden kaçırıyor gibi bana göre.

:) aslında bak geçen bir başlıkta çok isabetli olduğunu düşündüğüm bir yorum yapmıştım bir başlık altında.Gerçi konuya tekrar burada girmek istemiyrorum.

Bu sitede bir sorun var. O da; müzisyen kavramı...Müzisyenlerin uğraşı ve ilgi alanları ile enstrümanlar arasındaki illiyet bağı konusunda yapılan yorumlar maalesef yanlış bir bilgi paylaşımı ve duygusallık ifadesi yaratıyor bu sitede.

Müzisyen var, müzik prodiktörü var, müzik enstrümanı yaratıcısı ve yapılandırıcısı var...Aradaki farkları çoğu üyemiz ne yazıkki gözden kaçırıyor gibi bana göre.
doğru söylüyosun abicim. olaya kendini çok kaptıranlar var. öncelikle düşüncelere saygılı olmasını öğrenmeliyiz. yorum tabiki yapılacak ama sınırları aşmadan... ama öğrenmek içinde bazı eleştirileri kabullenmek gerekio...

demekki tuşesi kötü anladığım kadarıyla aman ne farkederki gönüller bir olsun benim gibi çalmasını bilmeyen birine orgun kralı olsa ne farkederki

aletin tuşesi kötü falan değil gardaş, hatta süperr. kötü olan bu bekleyiş, çarşamba gelsede görsek şu a2000 i:)

tuşesinin kötü olduğunu nasıl anladın ketron55 ?

tuşeyi nasıl kötü algıladırlar ? :D

vakti zamanında piyanist0606(fatih) bir psra1000 almıştı...

Bu aleti tozda toprakta köyde kullana kullana zamanla aletin tuşelerinde sertleşme ve tıkırtı şeklinde arızalar oluşmuştu ve şikayette bulunmuştu. Onunla uzun uza tuşenin neden böyle bir hal aldığını tartışmış ve konuyu ona anlatmıştım.

(ki ben, 3 yıl a1000, 2 or700 kullandım ve tuşemde hiç bir şekilde böyle bir sorunla karşılaşmadım)

Neysem... Or700ün de tuşenin böle olduğunu gördü ve aynı sorun or700de de meydana geldi ...
Ve şimdi de A2000 in de aynı tuşeyi kullandığını öğrenince, onda otomatikman A2000 tuşesi = berbat tuşe halini aldı :D

durum bundan ibarettir :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

bnm a300 ün tuşları bile pa800 den daha güzel :) hiç olmasa elimde kalacak gibi değil.. a1000tr de kullandım.. aşırı yumuşaktı tuşları :) kağıt düşse ses çıkıyo meretten :))

kuvayi abi türkçe kullanım klavuzu varmı bu aletin. kutunun içinden çıktımı?