A 2000 im geliyor gw 8 e elveda :)))))

• Konbuyu başlatan murti42
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 27
  • Görünümler : 5K
Cevap: A 2000 im geliyor gw 8 e elveda :)))))

sValla tuşesi fabrika çıkışı olarak kaldığı sürece A2000 nin tuşesi bence kötü değil :)

.
Klavyen hayırlı olsun murti42 kardeşim.

Birde bu tuşe de ne ararlar anlamadım gitti.

Hem yamaha hem korg kullanmış biri olarak tuşenin iyi yada kötü olması çaldığım melodiyi etkilemiyor ki.

Değerli arkadaşlar tuşenin yumuşak olması bana göre daha iyi. Çünkü yormuyor.

haklısın betermen...
Tuşe konusunda workstation modeller arasındaki fark nedir ?

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Tuşe işi alışmaya bağlı sanırım. Bende A1000 vardı sırf tuşları yüzünden sattım. Bildiğim Roland G 800, GEM VS2 - genesys, ketron x1- sx3000 Korg 1x, 2x gibi aletlerde tuşlarda ağırlık vardır. G 800, sx3000 hariç örneğin GEM lerde parmağınızla beyaz tuşun altını yoklarsanız veya buraya bakarsanız ağırlığı görürsünüz. ''Yarım ağırlıklı tuşe'' Semi-weighted ... Tyros'ta da benzeri yarım ağırlıklı bir tuşe var sanırım. Ama yamaha PSR serisine böyle tuşe yapmıyor. Sesler mükemmel... A300tr' de yay bile yok, tuşlar lastik üstünde yaylanıyor. Ben A300 ü açıp tuşların altına silikonla ufak kurşun ağırlıklar yapıştırdım, bana güzel geldi:) .. Tekrar hayırlı olsun...

ilgilerinize tşk ederim.

hayırlı olsun a2000, valla roland gw-8 dediğin tek dişi kalmış canavar olarak gw-8'e devam edeceğim ))

gw8 güzel alet hem malzeme hem sound olarak.ben biraz kurcalamıştım genelde şikayet ritm ve ses geçişleri çok pratik değil yönündeydi ama ben pek sıkıntı göremedim.velhasıl isteyen istediğini kullanacaktır muhakkak ama bu a2000 de bir gazla girdi piyasaya bakalım or700 ün akıbetinemi uğrayacak yoksa daha iyimi olacak bekleyip görmek lazım...