Cevap: A2000 V2Plus ve İçerik Takvimi.
OR700 TR v2 Plus Hem Batı hemde Türk Seslerin tamamı Sample.
Türk seslerinin tamamı 44.1 KHz 16 Bit kalitesinde.
OR700 için son çalışmaydı.
Bir arkadaşımız OR700 yamaha tarafından piç gibi ortada bırakıldığını yazmış.
Yamaha böyle bir şey yapmadı.Japonya depremi sonrası Fujitsu firmasından alamadığı
OR700 Elektronik parçaları yüzünden A2000 piyasa çıkış tarihini öne almak zorunda kaldı.
Bu hareket bana da ağır zarar verdi.
A2000TR v2 Plus sadece A2000 kullananlar için değil,
A2000 üzerinde Plus içeriği kullanılarak yapılacak olan ritimleri aynı şekilde OR700 sahipleri de 100% kullanabilirler.
Bu çalışma kesinlikle bir Set çalışması değil sadece farklı bir Model oluşturma çalışmasıdır ve aynı zamanda 6 yıl süresince oluşan bir Arşive erişim sağladı.
Bütün OR700TR v1(kısmen) v2 ve v2 plus için oluşturulan ;
Midi,Ritim,User Voice,Registrations,Multipadler aynı şekilde kullanılabilir.
A2000 TR v2 plus için Emo Set çıktıktan sonra Başka Setler de çıkacak ve her birini destekleyeceğim.Hatta birlikte çaışacağım.Sonuç olarak çok kısa bir sürede her zevke uygun çalışmalar ortaya çıkacaktır.
Emo çalışmasını yıllardır kopyalanacak korkusuyla piyasaya sunamadı ama A2000 için oluşturulan Encryptionssoftware(Kilit Yazılım) sayesinde artık kopyalamak mümkün değil.
Eğer Resample cürretkarlıkları olursa,
yapanlar hem Yamaha tarafından hemde Emo tarafından tazminatlara boğulurlar ve suç olduğundan hapis cezasına kadar gider.Çünkü bütün önlemler alındı.
Bu saydıklarım daha sonra çıkacak olan setler için de geçerlidir.
Lütfen unutmayın,
Emek hırsızlığı sayesinde sizlere hizmet verenler bu işi ya bırakıyor ya da uzun vadede tekrar dönüş yapıyorlar ama korkarak ve bu süre içinde sizler aynı plağı tekrar tekrar farklı kaynaklardan dinliyorsunuz ama öyle ama böyle.
Eğer el birliği yapıp bu hırsızları aramızdan ayıklayabilirsek gelecekte şaşırtıcı bir biçimde hem çok kaliteli hemde bol çeşit(nevale dediğiniz) çalışma oluşur.
Bunun için sadece doğru yolu seçmek size kalıyor.başka bir şey değil.
A2000TR v2 plus çalışması 14.05.2012 günü başlıyor ve hemen başlar başlamaz açıklanan
150 Euro fiyata kampanya uygulayacağım.Yani kimse 150 Euro ödemeyecek am bunu lütfen irtibata geçip öğrenin buradan ticari kuralları ihlal etmemek için açıklamıyorum.
DTL Elektronik size ayrıntılı bilgi verecektir.
saygılarımla:
Can Başar