A2000 V2Plus ve İçerik Takvimi.

Cevap: A2000 V2Plus ve İçerik Takvimi.

İnsanları memnun etmek gerçekten zor. Şimdi "Niye çip takılıyor, set olsun" deniyor, eğer set olsaydı da "Çip olsun da hem setimizi hem bunları kullanalım" derlerdi. Allah tüm DTL'ye ve Can abiye kolaylıklar versin :)

Alet çıkınca yalpalama çok oldu kafalar karıştı ve hala konu net anlatılamıyor. Geleceği tam kestirilemeyen (v2 ve emolu demo yok) aletin tam maliyet hesabını kimse yapamıyor.(emo ekinin maliyeti belli değil) Sanki çalışan ekipler arasında koordinasyon eksikliği var gibi....

Emo Set beğenilmeyecek gibi değil.
Ben oSetin T4 versiyonunu dinlemiştim tek söyleyebileceğim,
Plus ile birlikte hiç bir emsal klavye ile artık karşılaştırılamayacağı olacak.
Hemen arkasından Batuh ve Dr.Salim uzun zamandır yürüttükleri bir projelerini bu alete Set olarak yansıtacaklar ve Plus uyumlu olacak.

daha ne?

sürprizler bunlarla sınırlı değil.ama devamı .................?

Emo Set beğenilmeyecek gibi değil.
Ben oSetin T4 versiyonunu dinlemiştim tek söyleyebileceğim,
Plus ile birlikte hiç bir emsal klavye ile artık karşılaştırılamayacağı olacak.
Hemen arkasından Batuh ve Dr.Salim uzun zamandır yürüttükleri bir projelerini bu alete Set olarak yansıtacaklar ve Plus uyumlu olacak.

daha ne?

sürprizler bunlarla sınırlı değil.ama devamı .................?

Can Bey emeklerinize sağlık. Acaba Yamaha Psr S650 ile ilgili de bir çalışma olacak mı? İyi çalışmalar diliyorum, saygılarımla...

Alet çıkınca yalpalama çok oldu kafalar karıştı ve hala konu net anlatılamıyor. Geleceği tam kestirilemeyen (v2 ve emolu demo yok) aletin tam maliyet hesabını kimse yapamıyor.(emo ekinin maliyeti belli değil) Sanki çalışan ekipler arasında koordinasyon eksikliği var gibi....

Doğru düşünüyorsunuz ama gelişmeler bir an'da alevlendi.Hele Plus
nisan başında Start aldıki ben bile mart sonunda bilmiyordum bunu yapacağımı.
Hatta siz yanıma geldiğinizde masamın üzerinde(Stüdyo Masası) A2000 var mıydı?
yoktu ve o aleti ben Nisan başında başladım düzenlemeye.
O yüzden zamanla yarışıldığı için bu süreç çok normal ama fiyatların abartılı olacağını da sanmıyorum.

Plus için 150 Euro açıklanmış ama ben daha baştan itibaren kampanya fiyatı belirledim ve kimse 150 Euro ödemeyecek.

mutlaka S650 ile çalışmalar olacaktır ama Set bazında.
Bunun için Emo,Batuh veya Salim ile temasa geçin.

can başar hocam, a2000 ler ilerleyen zamanlarda v2 plus olarak satışa sunulacakmı? (modifiye edildikten sonra müzik marketlerde sunulması) ?

can başar hocam, a2000 ler ilerleyen zamanlarda v2 plus olarak satışa sunulacakmı? (modifiye edildikten sonra müzik marketlerde sunulması) ?

Bunu bilmiyorum.Do Re ile görüşün.
Eğer bir çok kişi ve Bayi baskısı olursa neden olmasın?

Her şey çok güzel düşünülmüş hizmette kalite yükseliyor.

diyarbakırlı olarak diyarbakırın böyle bi proje içerisnde olmasndan gurur duydum