A2000 V2Plus ve İçerik Takvimi.

Cevap: A2000 V2Plus ve İçerik Takvimi.

peki a2000 için verilen bu sevindirici haberden sonra satışa sunulan kapalı kutu a2000'lerde çip içinde mi olacak yoksa kendimiz yine dtl'den ayrı mı taktırcaz?

Sevgili Üstad'lar Dr. Salim , Batuh ,Can Basar ve Emo sizler adina gercekten cok sevindim. Tabiki biz yamahacilar olarakta cok sevincliyiz .Hepinize tesekkurler gönül dolusu.....

OR700 V2 PLUS CIPI S650 YERLEŞTİRİLEMEZMİ....? NEDEN MAHRUM BRAKIYONUZ BENIM S650 MI.....?

aslında yamaha alet satmak istiyorsa benim goruşum a2000 icin diyim 64 mgbyt kullanıcıya acip aynı zamanda v2plus cipinide alternatif olarak sunacak emonun calişmasida ayunı cip şeklinde olsa o zaman süpper bişi olur valla ben şu an s650 ee bakıyorum gercekten cok güzel şeyler yapılmiş saund sesler cok berrak gercekten lezzet var saundda......

Yamaha PSR S650 için de birtakım çalışmalar yapılması bu orga ilginin artmasını sağlayabilir. Genellikle A2000 ön planda. S650 ile ilgili pek konu geçmiyor.

herkez icin hayırlı olsun dilerim ama tam anlamadıpım konu şu v2 pulus taktırdıjtan sonra style konvert programı iler pa800 ritimini nasıl okutacaz kit denk gelcekmi yoksa özel bir programmı acıklarsanız sevinirim

recep abi a2000'im gelince karaman'a geliyorum klavye ile birlikte:)misafir kabul eder misin:)

abim başım üzerinde yerin var gelmezzsen zaten küserim

keşke bayi bayi gezsek toplansak a2000 çalsak çay içsek ne güzel olurdu ha :)

keşke bayi bayi gezsek toplansak a2000 çalsak çay içsek ne güzel olurdu ha :)

salim abi bu dediğiniz şeyi yapın, bayi bayii gezip a2000 tanıtımı yapın, adanaya geldiğinizde yüz yüze konuşma fırsatını buluruz :) Geçmişte çektirdiklerimin acısını yüz yüze çıkarırsın abim :D :D şaka bi yana çok güzel olurdu bu dediğin

Bu alana bir cevap yazın...