Bk5 mi s650 mi???

• Konbuyu başlatan retyum
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 10K

retyum

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
BK5
Hangi org fiyat performans olarak daha iyi , bence s650 sizlerinde yorumlarını alabilirmiyim.

Cevap: Bk5 mi s650 mi???

şuan da s650 fiyatı çok uygun tam fiyat performans aleti bütçeniz de fazla para vermeye müsait değilse s650 derim ...

s650 tavsiye ederim fiyat performans acısından...

Bk-5 i karşılaştırdığımız ürünler or700 ve pa500'du. Kategorileri aynı. S650 ile karşılaştırmak bile hata bence. Yeni öğrenecek amatör biri için ideal olabilir.

Retyum, hayırdırsen diğer tarafta bk-5'in karşısında yorum yapıyordun. Hatta korg pa600 diyordun. S650'mi alacaksın yoksa. :)

en iyi hangisini kullanabileceğini düşünüyorsan o klavye en iyisidir

s650 nin tek eksiği, ritim seçme zorluğu ve bazı türk ens. seslerin yetersiz oluşudur. Ayrıca 64 polyfoni olduğundan seslere fazla efect verdiğiniz zaman seslerde bozulma olabiliyor. Onun haricinde fiyatına göre iyi bir org ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

S650 Bizzat kullandığım bir alettir, bilgi vermek açısından söylüyorum S650 fiyat ve performans kesinlikle mükemmel. Şahsım aleti 1000 TL'ye satmaktadır :) Gerçi birisine verdim son konuşmamızda ama Cuma gününe kadar netleşecek durum. A2000 aldığım için S650'yi satıyorum. Yanlış anlama satmak yada pazarlama için yazmadım. Sadece S650 cidden alınacak ve değerli bir alettir kanımca.

Ayrıca ritim seçme konusunda da 8x8 banka registration memory kayıt hafızasına tek tıkla ulaşma imkanın mümkün. Özel olarak hazırladığın tüm ritimlere tek tık ile ulaşabilirsin. Bu demek oluyor ki 64 Adet ritim, ses, fonksiyon özelliklerine bir tıkla ulaşmak mümkün.

hala bk-5 i anlamayan arkadaşlar var iyice yerden yere vurdunuz bu aleti... zamanım yok zamanım olsa ben yapacağımı biliyorum... aleti açıp bir zurnayla çiftetelli çalarak aletler hakkında yorum yapılmaz... bk-5 te her enstrman için equlaizer var acc ler efectlendirilebiliyor... ritmde kullanılan her perkisyon tek tek tonlanabiliyor ve level ayarı yapılabiliyor...yok menüsü zormuş yok o düğmesi yokmuş... sample desen içinde var drum kitler iyi hiç editleme yapmadan çalınabilecek piyasada tek alet... mp3 var tek tuşla kayıt var hemde defalarca becerin varsa sıfırdan tek tuşla kayıt yap... siz alet alırken görüntüsünemi bakıyorsunuz gayette şık bir dizaynı var... sağlam bozulacağını hiç sanmıyorum... güncellemeler ve ritm desteğide var... hafif 128 polifoni... daha ne olacak bence harika alet... hafiza rem mem derdi yok o kadar da karışık değil... ha eksikleri de var "edi" zurnası yok belki martta onuda koyarlar içine o zamanda yok satar... yapacağım yaza kadar 4-5 ritm buna hemde böyle kick vurdumu hoparlörlerinizi yakmazsa para geri iade :D ama illa çatarak çutarak bol reverbli ekolu mono tuş hassasiyeti sıfır org çalacağım derseniz korg alın gerisi yalan...

a1000, or700, a2000, bk5 or , tüm bu cihazlara çip çalışması, tonlarca ritm çalışması yapılmış, s650 sadece 30 adet ritm yazılmıi 1 sene önce, daha yeni set çalışılıyor, bence
set ve yeni extra ritmler ortaya çıksın, o zaman s650 yi kıyasalayabilirsiniz, Çipi olmasa, emo usb olmasa a2000 satarmıydı? bK5 OR için 100 e yakın itinalı ritm yazıldı. bk5 2300 lira, s650 1100 lira , s650 için amatör orgu lafı ağır kaçmış, medeli casio diğer çin malları ile aynı kefeye koymamak lazım.

Bu alana bir cevap yazın...