Bk5 mi s650 mi???

• Konbuyu başlatan retyum
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 10K
Cevap: Bk5 mi s650 mi???

evet arada 2 kat fiyat farkı var ayrıca s650 inin a300 tr kıyaslanması bile hata zaten usb den ritim okuma 64 tane rgt hafıza mega voice teknolojisi 64 polofoni 16 Mb Sample Rom vs . özellikler aleti gösterişli kılıyor ama görüyorum ki hala a300 tr ile kıyaslayanlar var bk-5 tabi ki daha iyi ama arada ki 2 kat fiyat farkını şahsen ben vermem.

Boşvereyim yaaa insanlar alsınlar bk5 i.En azından yarın bır gun ıkıncı ele dustugunde cıhazlar 2 kat değilde ufak bır farkla s650 yı satıp roland bk5 alırız;)

Boşvereyim yaaa insanlar alsınlar bk5 i.En azından yarın bır gun ıkıncı ele dustugunde cıhazlar 2 kat değilde ufak bır farkla s650 yı satıp roland bk5 alırız;)

Fiyat tarafında ilerisi için ROLAND'ı bilmem ama YAMAHA'da sıkıntı olduğundan bahsediyor forumdaki birçok arkadaş. Fiyatlar hooop aşağı hooop yukarı oynayıp duruyormuş. OR700'cüler isyanda A2000'ciler isyanda. :)

evet stand geliyor yakında... 2 domates kasası kavak ağacından yanında da bir plastik tabure :D

Yahu ciddi sordum onu. Bir fotoğraflayıp gönderirsen çok mutlu olurum.Çünkü bir tane sehpa ve tabure alacağım,yarın internetten araştırıp cumartesi bunları da alacağım. Eğer yanında gelen düzgün bir şeyse yarın araştırmam boşuna,ve almam. :eek:

Abi doğru diyorsun , fakat s650 yi kullandıktan sonra bk5 baya baya bi gözüme pahalı geldi bk5 bu fıyatlara alınmaz, fakat yalanım yok hala daha pa 600 u beklıyorum pa800 gıbı olursa tek alınacak klavye olur.ama 2800 nerdeeee 1200 nerde:D

Şimdi bütçeye göre tabiki. Zaten aralarında 2 kat fiyat farkı varsa kalite farkı da vardır veya özellik ses birşey vardır ama. s650 Kullanıp mutlu olduysan zaten bk-5 ile kıyaslama yapmana gerek yok ki, seni mutlu edeni alacaksın :D

Şimdi bütçeye göre tabiki. Zaten aralarında 2 kat fiyat farkı varsa kalite farkı da vardır veya özellik ses birşey vardır ama. s650 Kullanıp mutlu olduysan zaten bk-5 ile kıyaslama yapmana gerek yok ki, seni mutlu edeni alacaksın :D

Hocam fiyat hop aşağı -yukarı demişsiniz de zaten s650 şu anda kampanyada 100/32 indirimde.2. si buradan insanlar sakın yanılmasınlar 2 kat fıyat farkı var diye 2 kat daha iyi değil.zaten alırlarsa görecekler.Aslinda beni mutlu edecek olan tyrosda en azından s650 deki mega voice sesler beni idare ediyor

bk5=2300tl cıvari ee oparaya a2000 almak cok daha mantıklı deyilmi...a2000 de enazından 3-5 tane set var mevcut pıyasada tam kapalı dıyıl ama roland tamamen kapalı.. s650 sıfır 1000tl bence s650 almak daha mantıklı gibi...

Bütçeye göre. A2000 3400 lira civarında biraz daha çıkar pa.x serisinden alırız. :) Bu işin ucu bucağı yok. Bende 1000 liralardan geldim 2500'e daha fazla gaza gelmemem lazım. :)

S650 performans ürünü değil. Sahnede kullanan arkadaşlar lütfen tek kelime ile yazsinlar. Seçenek arasında kalsalar hangisi ile sahneye çıkarlardı. Ya neyse bu soruyada gerek yok aslında. Herşey konuşulmuş, bütçenize göre tercih edersiniz. Ama bana kalsa gider or700v1 alırım daha prof. Alet.

S650 için Şubat sonu çıkacak olan seti beklemek lazım, diğer bahsedilen cihazlar üzerinde çalışmalar yapıldı, hiçbiri fabrika çıkışı değil, s650 seti de iyi olursa fiyatına göre hepsinden öne geçer,

aynı ses sistemine ikisinide bağla çalıştır.ona göre karar ver