do-re muzik yamaha istek

Cevap: do-re muzik yamaha istek

1- Tanımadığın bir insana "sen" diye hitap etmek görügü kuralı ihlalidir.

Selamlar

Ben görgü kurallarını bilmeyen görgüsüz ötesi biri olabilirim bu benim problemim , ama sen burada millete aşağılıyıcı şekilde konusman , bu konuda mağdur olanlara tepeden bakar tarzdan konusman herkesin problemi ...

2 dk ciddi ol diyecegim ama becerebilecegini sanmıyorum ...

Ben görgü kurallarını bilmeyen görgüsüz ötesi biri olabilirim bu benim problemim , ama sen burada millete aşağılıyıcı şekilde konusman , bu konuda mağdur olanlara tepeden bakar tarzdan konusman herkesin problemi ...

2 dk ciddi ol diyecegim ama becerebilecegini sanmıyorum ...

Yavvv hee heeeee.

konulara seviyesiz ve polemik yaklaşım getiren kullanıcılara ceza ve işlem yapılacaktır..

burda isim vermeyeyim ama yamaha ile iyi ilişkileri olan bir arkadaşımız ilerleyen zamanlarda a2000 için emo ya verdikleri sample programının sadeleştirilmiş bir versiyonunu son kullanıcıya vererek kullanıcılarında a2000 e sample yüklemesine imkan vereceklerini söylemişti.ama bu konuda bir gelişme olmadı malesef.dore orgun piyasasını 600 euro fiyat düşürerek artırmak isteyeceğine bu program işini halletseydi a2000 satışları eminim çok daha artardı.

benim anlatmak istediğimde bu programın kısıtlı halini bile verseler bize herşey cok daha güzel olur enazından alet yeniliklere acık olur değer kaybetmez..

bunuda burdaki yamaha kullanan arkadaşlar do-re nın sayfasına mail atınız bu yep programının demo versiyonunu istiyoruz diye zaten bizi madur ettiniz enazından bu olayla tekrar a2000 eskı prestijini kazanir...

Artvin'de yıllar önce yaşanan bir olaya benzedi bu.
Adam galeriden araba almış, ertesi sene arabanın fiyatı düştü diye gidip adamı dövmüş.

Zaten ne hikmetse Artvin, Rize ve Trabzon'da olur böyle şeyler...

krdesım bk burdkı kelımenle karadeniz insanına salak demiş oluyosun dıkkat et lutfen tesekkurlerrrr.......

yamaha s650 a2000 kullanan arkadaşlardan ricam lutfen bu isteğimizi do-re ye mail olarak atın ... belki bişiler yaparlar...

hocam zaten dore a2000 i kafasında bitirmiş.ama genede beklenti içerisinde olan arkadaşlar meil atmalı bencede.

çarkçı........ !!!!!!

Selam arkadaşlar do-re ye mesaj yazdım ancak sonuç maalesef aşağıdaki gibi mesaj geldi:
"Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.

Yamaha'nın Editör Programı yayınlamak gibi bir planı yoktur, bize verilen bilgi kadarıyla, Editör programı hiçbir zaman son kullanıcıya açılmayacaktır.

Saygılar,"